imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația gratuită a săptămânii: Zip-Zap


Această săptămână, mai scurtă decât cele obișnuite, s-a încheiat și, ca de obicei, vinerea Apple selectează aplicația gratuită a săptămânii. De data aceasta este vorba despre jocul de logică numit Zip-Zap.

Trebuie să țineți minte doar două lucruri dacă decideți să jucați Zip-Zap: atingerea ecranul face elementul roșu să se închidă, iar când nu mai atingeți ecranul acesta se deschide. Așa controlați elementul care s-ar putea să vă reamintească de componentele unui joc din mici. Scopul jocului este acela de a mișca acea componentă roșie până la cercul care semnalează sfârșitul fiecărui nivel. De fapt, pentru a fi mai exacți: nu neapărat elementul roșu trebuie să ajungă la cercurile respective, ci, acolo unde există, poate fi vorba și despre alte elemente, sau o minge. Problema este că veți putea utiliza, pentru a mișca lucruri, doar consolele în mișcare.

Philipp Stollenmayer este cel care a dezvoltat acest joc, și pe cât de simplu pare, pe atât de distractiv este. În primul rând, durează aproximativ trei secunde până ce afli cum controlezi lucrurile în joc. În al doilea rând, nu există o soluție unică pentru fiecare nivel, puteți rezolva orice nivel în foarte multe feluri. În al treilea rând, este extrem de amuzant, deoarece micul element pe care-l controlați are de suferit pentru a termina fiecare nivel. Puteți asocia mișcările sale cu cele ale unui vierme sau ale unei foci.

În total, jocul are peste 100 de nivele, create manual. Puteți completa cu ușurință primele câteva nivele, dar mai târziu jocul vă va face să gândiți – sau să vă folosiți reflexele, la fel cum pentru anumite niveluri, timingul este un concept cheie. Următoarele șapte zile veți putea descărca acest joc gratuit, în locul prețului inițial de doi euro. De asemenea, merită precizat că jocul nu conține achiziții în aplicație.

Descarcă Zip-Zap din App Store (universal, gratuit)

Chiar dacă Zip-Zap este destul de distractiv, poate că nu vi se va părea la fel de grozav ca și nouă. Am colectat câteva alte aplicații pentru dvs. care au devenit disponibile gratuit destul de recent – nu a fost o sarcină ușoară, săptămâna aceasta nu sunt disponibile multe aplicații gratuite. Ar trebui să le descărcați cât de repede puteți, probabil nu vor fi gratuite o săptămână întreagă și vânzarea poate să reînceapă oricând.

Wee Rockets

Cine nu a și-a dorit să construiască o rachetă spațială atunci când era copil? Probabil că și astăzi generația de 2-6 ani simte la fel despre acest subiect, iar Wee Rockets a fost creat pentru ei. Este în primul rând un joc de dezvoltare a abilităților pentru copii mici, dar credem că și cei de alte vârste îl pot găsi distractiv. Acest joc este gratuit pentru o perioadă mai lungă în locul prețului inițial de 3 euro.

WiFi widget

După cum spune și numele, acesta este un widget pentru iOS, care facilitează căutarea unei rețele WiFi. Puteți vedea imediat la ce rețea sunteți conectat(ă), partaja rapid parola respectivei rețele sau vă puteți conecta la altă rețea. Mai mult decât atât, puteți și testa viteza rețelei.

AnyRate Pro

Da, este o aplicație de conversie valutară care funcționează folosind datele Yahoo Finance. Puteți găsi un calculator încorporat în aplicație, grafică care indică modificările cursului valutelor și, de asemenea, aplicația are integrat suport 3D Touch. Chiar dacă poți face conversii folosind Spotlight, poate vrei ceva mai mult, AnyRate Pro poate fi cea mai bună alegere, mai ales că este gratuită în locul prețului inițial de 5 euro.

Smart Merge Pro

Nu ți-a păsat niciodată cu adevărat lista de contacte iar acum e plină de contacte duplicate și alte junk-uri? Smart Merge Pro încearcă să vă ajute cu asta: caută duplicate sau contacte fără nume sau număr. Fiți precauți când folosiți aplicația, la fel cum vă recomandăm să faceți și atunci când folosiți aplicația de editare a contactelor din iOS, aveți grijă!

Cardinal Land

Acesta este un joc de puzzle în care poți crea fotografii de animale punând împreună forme – cam ca tangramul chinezesc. Puteți trimite imaginile finalizate și către Apple Watch, unde le puteți folosi ca fețe de ceas. Acesta este un joc destul de drăguț dar uneori complicat. Categoric merită descărcat gratuit!

GlowOne

Terminăm lista cu un joc pentru macOS. GlowOne este un joc platformă interesant, oarecum retro. Scopul este de a sări, pentru a obține toate lucrurile care nu seamănă foarte mult cu celălalte pentru a ajunge la portalul care marchează sfârșitul fiecărui nivel – toate acestea trebuie să se întâmple într-un anumit interval de timp. Prețul normal este de un euro, dar acum jocul este disponibil gratuit pentru descărcare.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.