imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația Google Maps poate fi mai amuzantă dacă include și mașinuțe


Mulțumită inginerilor care dezvoltă Google Maps, aplicația este de o drăgălășenie copleșitoare. Cunoscutul serviciu va face viața de zi cu zi a șoferilor de automobile mult mai plăcută. Să îți arătăm cum poți înlocui clasica săgeată albastră cu o mașinuță simpatică.

Probabil că cea mai importantă caracteristică a hărții nu constă în cât de plăcută este experiența de utilizare, însă, atunci când descoperi funcții simpatice noi într-o aplicație pe care o folosești frecvent, ți se schimbă pur și simplu modul de a privi lumea. Acum, poți înlocui săgeata albastră care indică poziția ta în Google Maps cu o mașinuță simpatică, și ai la dispoziție și o gamă largă de culori și modele.

Hai să vedem cum poți configura mașina dorită:

  1. Deschide aplicația
  2. Introdu adresa și începe navigarea
  3. Dă click pe săgeata albastră de navigare
  4. Alege mașina care îți place

Poți alege între un sedan roșu stilat, o camionetă verde și un SUV galben. Niciunul dintre aceste modele nu seamănă cu vreo marcă anume, deci nu îți rămâne decât să îți imaginezi că de fapt conduci mașina ta preferată. Nu știm cine a avut această idee: echipa de marketing sau inginerii plictisiți, cert este că existența mașinii nu oferă o funcționalitate adițională, doar un plus în experiența de utilizare. Care este mașina ta preferată în Google Maps?

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.