imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația Facebook a fost extinsă


Facebook a început să facă disponibilă treptat utilizatorilor noua funcție denumită “Explore Feed”. Aceasta vă oferă, practic, un feed alternativ și personalizat de știri, bazat pe preferințele și acțiunile dvs. care vă ajută să descoperiți zonele necunoscute ale Internetului.

S-ar putea să vă fi plictisit de poveștile prietenilor dvs., și nici chiar paginile care vă plac nu vă mai oferă conținut interesant. În acest caz, fie închideți Facebook-ul și reveniți mai târziu – aceasta este, evident, o opțiune complet necunoscută pentru Facebook – sau căutați o altă sursă de conținut. Aceasta din urmă nu este o variantă atât de bună, deoarece oamenii sunt, de obicei, leneși și nu prea caută lucruri noi. Facebook știe asta foarte bine așa că au creat o funcție care va decide pentru dvs. ce ar putea fi interesant.

Pentru a face puțin PR: scopul Explore Feed este de a oferi utilizatorilor conținut dintr-o varietate mai largă de surse. Spre deosebire de feed-ul de știri de bază, unde puteți vedea numai postările prietenilor dvs. și ale paginilor care vă plac, Explore Feed va afișa fotografii, videoclipuri, articole și postări din surse pe care nu le urmăriți încă, dar Facebook crede că o veți face.

Desigur, gestionarea conținutului se face cu ajutorul algoritmilor. Conținutul afișat va fi personalizat în funcție de ceea ce v-a plăcut sau ați distribuit în trecut.

Într-un scurt comunicat de presă, cei de la Facebook au explicat că au creat această nouă funcție pentru noi, utilizatorii, deoarece foarte mulți le-au cerut să implementeze așa ceva, așa că au făcut-o pentru ei.

Începem să facem disponibil treptat un flux complementar de articole, videoclipuri și fotografii populare, personalizat automat pentru fiecare persoană, pe baza conținutului care i s-ar putea părea interesant.

Am auzit de la oameni că doresc o modalitate ușoară de a explora conținut relevant din paginile cu care nu s-au conectat încă.

Această caracteristică nouă este accesibilă atât în browser, cât și în aplicație. În browser, o puteți accesa din bara de meniu din partea stângă sub antetul Explore. În aplicație, trebuie să apăsați butonul “more” din partea dreaptă a barei inferioare. Acolo, veți putea găsi o pictogramă cu o mică rachetă într-un cerc pe care dacă apăsați vă trimite în Explore Feed.

sursa: 9to5mac

MBPVoucher500
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.