imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația educațională “Visual Anatomy” disponibilă gratuit pentru câteva zile


Visual Anatomy este o aplicație educațională dezvoltată de cei de la Education Mobile. Este o aplicație care-ți oferă acces în sala de anatomie virtuală. Este foarte utilă atât studenților sau elevilor care se pregătesc pentru o carieră în medicină cât și celor care au terminat facultatea, ca referință.

Cu ajutorul a 1247 imagini și a modelelor 3D aplicația poate fi folosită ca referință interactivă, cu scop educativ dar care poate fi folosită și de către doctori pentru a arăta și explica pacienților detalii cu privire la anumite zone de interes pentru a îi lămuri pe aceștia cu privire la bolile sau leziunile de care suferă.

1 2

Cele 500 de imagini de înaltă rezoluție (plus 141 imagini ale mușchilor) completate cu 850 etichete, care pot fi selecționate interactiv, fac din aplicație o referință indispensabilă. Aplicația este completată de 6 grile test cu 150 de întrebări cu răspunsuri multiple care pot ajuta la testarea cunoștințelor asimilate.

Aplicația care în mod normal costă 2,99 euro, iar acum este gratuită pentru un timp limitat, este disponibilă atât pentru iPad cât și pentru iPhone și ocupă 173 MB spațiu de stocare.

Dezvoltatorii enumeră ca principale funcționalități ale aplicației:

  • nu necesită conexiune la internet
  • oferă posibilitatea de a mări o anumită zonă a imaginii cu ajutorul gesturilor apoi realizând selecția individuală a unui mușchi, os sau orice alt element individual prin atingerea ecranului
  • modele 3D pe care le puteți roti
  • navigație rapidă – săriți la orice alt sistem sau organ prin selecția pictogramei corespunzătoare
  • foarte bun pentru a învăța anatomie și fiziologie
  • audio: ghid de pronunțare pentru toți termenii anatomici
  • imagini la rezoluții mari
  • actualizări periodice gratuite

Aplicația o puteți descărca de aici.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.