imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aplicația Apple Maps va fi refăcută din temelii


Apple își reface harta și sistemul de navigație. De această dată, nu va mai fi vorba de mici reparații, Apple va reface Apple Maps pornind de la aspectele de bază.

Apple Maps a avut un debut catastrofal. Nu credem că e necesar să furnizăm mai multe detalii, cei care au folosit primele versiuni își amintesc cu siguranță primele anomalii. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului a devenit un serviciu util, doar că încă nu poate furniza utilizatorilor serviciile de care aceștia au nevoie. Apple a recunoscut acest lucru și încearcă să schimbe situația.

Cum? În primul rând, folosesc date de la terți, date furnizate de senzorii lor Lidar pentru mașini, și, nu în ultimul rând, se bazează pe datele oferite de furnizorii primari. Apple va lansa iOS 12 cu acest nou sistem de colectare a datelor, și refacerea sistemului va începe cu noua versiune beta. Primele regiuni vizate sunt San Francisco și Nordul Californiei.

De când am introdus aplicația în urmă cu 6 ani – nu vom mai reaminti problemele pe care le-am întâmpinat la lansarea acesteia – am investit enorm în îmbunătățirea hărții, a afirmat Eddy Cue vicepreședinte senior al Apple, responsabil pentru proiectul Maps, într-un interviu acordat săptămâna trecută. “Atunci când am lansat-o, aplicația îți oferea indicații și te ajuta să ajungi într-un anumit loc. Am investit mult în implementarea a milioane de schimbări, adăugând milioane de locații, actualizând harta și modificând-o mai frecvent. Toate acestea în decursul ultimilor șase ani”

“ Ne-am dorit să ducem totul la următorul nivel,” afirmă Cue. “Lucrăm pentru a crea ceea ce noi sperăm că va fi cea mai bună aplicație de tip hartă din lume, cu un pas înaintea tuturor celorlalte. Adică, reconstituind toate datele hărții de la bază. ”

Singura întrebare care ne rămâne este dacă este posibil să realizezi o hartă și un sistem de navigație mai performante decât cele actuale, sau dacă este poate prea târziu să te implici într-un astfel de proiect. Noi, personal, folosim exclusiv Apple Maps (nu călătorim prea mult), deci suntem curioși ce urmează.

Sursa: TechCrunch

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.