imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A apărut Skype 8.25 pentru Mac


Ieri, Microsoft a lansat o nouă versiune Skype 8.25 pentru Mac. Vor fi multe funcții noi, deci trebuie neapărat să faci update!

Deși ne-am simțit ușurați când am putut face trecerea de la Skype la combinația nativă iMessage + FaceTime, mulți utilizatori nu au șansa de a fi înconjurați doar de utilizatori Apple la locul lor de muncă. Pentru ei WhatsApp, Viber, Skype și restul rămân, acestea sunt și ele minunate, dar este și mai eficient să folosești soluții pre-instalate, perfect optimizate.

În general, o actualizare majoră a aplicației Skype ar putea afecta mulți utilizatori. Și asta s-a întâmplat ieri. Printre noile funcții ale versiunii 8.25, utilizatorii pot găsi apeluri video HD și partajări de ecran, suport pentru mențiuni @ în chaturi, o galerie media pentru chat, partajarea de fișiere și media de până la 300 MB și așa mai departe.

Microsoft a promis că în timpul verii vor oferi și alte caracteristici în afară de acestea, cum ar fi confirmări de citire a mesajelor, înregistrarea integrată a apelurilor, mesaje criptate end-to-end. Este o listă foarte utilă de caracteristici, nu-i așa?

De asemenea, compania sporește gradul de conștientizare a faptului că toată lumea ar trebui să facă update, deoarece versiunea precedentă 7.0 (cunoscută și ca Skype Classic) nu va mai funcționa începând cu data de 1 septembrie a acestui an.

Sursa: TechCrunch

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.