imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Peronajul principal din animația Apple.

Animația de Crăciun a celor de la Apple arată fantastic


Dacă nu era de ajuns că animația în sine e minunată, acum poți vedea tot procesul de producție, de la filmare, editare, crearea întregii atmosfere și realizarea piesei muzicale.

Apple a distribuit pe canalul de YouTube al companiei un clip video care se numește Holiday – Share Your Gift. Acesta a fost însoțit de alte patru clipuri video ce au ca subiect procesul de producție al animației. Acestea din urmă sunt cel puțin la fel de interesante ca animație în sine. Atmosfera creată de cei de la Apple e minunată, la fel ca toate celelalte clipuri video de Crăciun ale companiei.

Grație clipurilor cu procesul de producție, putem vedea ce volum de muncă se află în spatele unei animații ce durează mai puțin de 3 minute. La realizarea acesteia a lucrat din greu o întreagă echipă. Peisajul urban s-a construit pe viu, iar artiștii grafici au animat personajul, pentru a-l aduce la viață. A fost nevoie chiar și de un regizor și un cameraman, exact ca la filmele artistice.

De asemenea, au fost selectate o serie de aspecte, și s-a prezentat persoana din spatele acestora. De exemplu, piesa muzicală pentru animația de Crăciun 2018 a fost creată utilizând un iPhone.

Corecția de culoare a fost realizată pe un MacBook Pro.

Iar apoi clipul a fost editat pe un iMac.

Noi credem că Apple a reușit să realizeze o animație ce poate fi cu ușurință nominalizată la premiile din domeniu.

Vezi oferta de produse iStyle!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.