imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Angajații Apple au fost primii care au văzut challenger-ul Tesla


Cei de la Apple au putut să vadă mașina înainte de prezentarea sa. Noul autovehicul ar putea deveni challenger-ul Tesla în viitor – cel puțin asta este ceea ce sugerează tweet-ul lui Henrik Fisker, în care a postat o fotografie a mândrului proprietar al start-up-ului alături de noua bestie.

Angajații Apple nu au păstrat niciodată secret faptul că le place foarte mult Tesla. Tim Cook a menționat într-un interviu acordat de curând că vehiculele electrice i se par uimitoare. Este de înțeles, Apple fiind întotdeauna una dintre cele mai active companii în promovarea și utilizarea soluțiilor verzi.

Este o experiență minunată să nu te oprești la stația de alimentare sau la benzinărie. Vom vedea unde ne duce. Nu spunem asta din punctul de vedere al produsului pe care îl vom face.

Desigur, Tesla nu este singura companie care produce mașini electrice de lux. De exemplu, avem aici Fisker, o companie care vrea să provoace în viitor modelul Tesla S cu vehiculul său numit EMotion. CEO-ul companiei Henrik Fisker a postat recent o fotografie pe Twitter a noului model, ceea ce nu ar fi un lucru spectaculos în sine, deoarece am mai văzut fotografii ale EMotion de-a lungul procesului de construcție. Cu toate acestea, odată ce citim mesajul tweet-ului și ne uităm puțin mai atent la fotografie, ne dăm seama că prima destinație a lui Fisker cu noua mașină a fost Cupertino.

Întâlnire cu oameni de seamă în SF cu Fisker EMotion. Accesați noul nostru site web: http://fiskerinc.com

Da, se poate vedea Infinite Loop, sediul Apple, în fundal. Ce făcea Fisker la Apple? Tim Cook a precizat în interviul menționat mai sus că Apple lucrează la o tehnologie autonomă, care va fi ulterior folosită în automobile, de exemplu poate și în cazul EMotion.

Ne concentrăm asupra sistemelor autonome. Este o tehnologie de bază pe care o considerăm foarte importantă. Este probabil unul dintre cele mai dificile proiecte A.I. la care am putea lucra. … Se petrec evenimente majore în domeniu. Avem trei tipuri de vectori de schimbare care se desfășoară în același timp.

Noul model al lui Fisker va fi o bestie pe drum, putând atinge o viteză de 260 km / h și o autonomie de 640 km. Conform specificațiilor, mașina poate fi încărcată cu electricitate suficientă pentru 200 km în 9 minute. Va trebui să plătiți 130 000 de dolari pentru această mașină premium de tip sedan, dacă o doriți, dar puteți achita deja un avans de 2000 de dolari dacă doriți să vă asigurați că veți obține una. Poate că câțiva angajați Apple și-au rezervat deja câteva unități pentru ei înșiși.

sursa: 9to5mac

iPhoneXR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.