imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

AirPower și noile AirPods vor fi lansate în martie


Conform unor informații venite de la distribuitori, dispozitivul AirPower al Apple, charging pad wireless, ar putea fi lansat în martie odată cu noua generație de căști AirPods, care permit încărcarea wireless.

În luna septembrie a anului trecut, Apple a introdus nu doar primul dispozitiv care se poate încărca wireless, dar și încărcătorul, care este compatibil cu Apple Watches și cu AirPods. Nu au intrat prea mult în detalii despre acestea, Apple făcând atunci promisiunea că le va lansa la început de 2018. Conform informațiilor secrete venite de pe Best Buy, The Apple Post spune că acest charging pad va fi pus la vânzare din luna martie, odată cu noile AirPods cu o cutie reîncărcabilă wireless.

 

 

Apple a spus că versiunea precedentă de la AirPods va fi compatibilă cu noua soluție. Tot ce vei avea nevoie este o cutie reîncărcabilă wireless pe care să o poți folosi cu AirPower. Aceeași sursă a menționat că această cutie va fi disponibilă la distribuitorii AirPods. Așa că vânzarea lor ar putea fi un privilegiu pentru Apple Stores.

Nu s-a menționat nicăieri o dată exactă a lansării, ci doar faptul că  primul lot și demo-urile ar putea sosi la distribuitori luna viitoare. De îndată ce vom avea informații sigure despre prețul pe care îl va avea în România dar și disponibilitatea lor, vă vom anunța.

Sursa: AppleInsider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.