imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

AirPort Extreme și Time Capsule au ajuns la capăt de drum


După cum probabil știi de ceva vreme, vânzările produselor din gama AirPort au fost sistate. Iar acum, că s-au epuizat și restul stocurilor, au fost eliminate și din magazinul online Apple.

„Familia” are trei membri: AirPort Time Capsule, AirPort Extreme și AirPort Express. Ultimul update primit de această serie a fost în urmă cu 5 ani, în 2013. De atunci, Apple a lansat doar câteva update-uri software. Sfârșitul acestor produse a fost deja prevăzut de Gurman, în urmă cu doi ani. Apple i-a confirmat oficial ipoteza în primăvara acestui an.

Așadar, AirPort nu a fost la fel de norocos ca Mac mini, și nu a fost reînviat de Apple.

S-a făcut anunțul că această linie de producție va fi întreruptă, însă produsele existente în stoc vor fi vândute. În prezent, se pare că toate dispozitivele au fost vândute. Versiunile Extreme și Time Capsule de 2TB au fost eliminate de pe site.

AirPort

Asta înseamnă că aceste dispozitive vor putea fi achiziționate doar second-hand sau de la distribuitori. Apple s-a ținut de cuvânt și a continuat să ofere suport software pentru versiunile existente. De exemplu, varianta Express a primit suport AirPlay 2 la sfârșitul verii.

Așadar, trebuie să ne luăm rămas bun de la familia de produse care a reușit să satisfacă nevoile utilizatorilor chiar și pe ultima sută de metri a existenței sale.

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.