imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

AirPods-urile se vând atât de repede încât Apple trebuie să-și extindă capacitatea de producție


Apple se confruntă cu unele probleme grave de aprovizionare. CEO-ul companiei a declarat ieri că, în ciuda extinderii continue a capacității de producție, nu pot să producă suficiente AirPod-uri.

Dacă ați încercat să cumpărați o pereche de AirPods-uri în ultima vreme, s-ar putea să vă fi lovit de efectele cererii imense pentru acest produs. Până în prezent apăreau periodic în stoc și trebuia să aștepți câteva săptămâni pentru a-ți fi livrate. Nu este o coincidență. După raportul financiar de ieri Tim Cook și Luca Maestri au participat la o conferință în care ambii au spus că există o cerere atât de mare pentru acest produs încât nu sunt capabili să țină pasul cu ea pentru a putea satisface nevoile clienților.

De asemenea, vedem un entuziasm incredibil pentru AirPods. Un sondaj al celor de la Creative Strategy indică o rată de satisfacție a clienților de 98%. Am crescut capacitatea de producție pentru AirPods și ne străduim foarte mult să le oferim clienților cât mai repede posibil, dar totuși încă nu reușim să satisfacem nivelul foarte mare al cererii.

Tim Cook a răspuns, de asemenea, la întrebările jurnaliștilor despre situația apărută prin eliminarea aplicațiilor VPN din App Store-ul chinez. El a răspuns indirect spunând că Apple este protejată de legile Statelor Unite (implicând indirect că în China nu sunt protejați) și tot ceea ce fac este să cooperarea cu guvernul chinez. El a menționat, de asemenea, proiectul de auto-pilot și utilizarea aplicațiilor AI.

sursa: MacRumors

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.