imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Noi AirPods cu încărcare wireless

Breaking: iată noua pereche de AirPods cu încărcare wireless


Cu un timp mai mare de utilizare și încărcare wireless opțională!

Apple joacă tare săptămâna asta și continuă să scoată update-uri pe bandă. Azi, în lumina reflectoarelor se află celebrele căști AirPods.

Designul nu s-a schimbat deloc, dar la interior au avut loc modificări semnificative. Vorbim în special de noul chip H1 care – potrivit celor din Cupertino – oferă căștilor performanțe sporite. În special, noul model oferă o conexiune mai rapidă și de 1.5 ori mai mult timp de utilizare. În plus, avem și o opțiune hands free pentru „Hei Siri”. Însă iată și cea mai importantă modificare:

ÎNCĂRCARE WIRELESS!

Da, mult anticipata carcasă cu încărcare wireless a fost lansată. Însă aceasta nu e un accesoriu obligatoriu. Poți achiziționa noile căști AirPods cu vechea carcasă obișnuită sau cu cea nouă, cu wireless. Apple s-a gândit la cei care ar face upgrade-ul motivați de încărcarea wireless. Aceștia pot să păstreze căștile și să achiziționeze doar carcasa cu încărcare wireless.

Ieri nu am fost prea impresionați de update-ul dispozitivelor iMac, însă veștile de azi sunt mult mai bune. Dispozitivul perfect cu noi opțiuni!

Vezi oferta de produse iSTYLE!

ipadair3
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.