imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

AirPods: Accesoriile Apple sunt la fel de căutate ca Păpușile L.O.L


Vânzările de AirPods au crescut vertiginos în SUA. Sunt într-adevăr accesoriile pe care ne-am dori să le găsim în cutia unui iPhone 

Ați auzit de păpușile L.O.L Surprise? Nici noi nu știam. Cu toate acestea, brandul susține că acesta va fi cel mai de succes cadou de crăciun din SUA. Chiar și North West – fiica lui Kim Kardashian – s-a costumat într-o astfel de păpușă pentru o prezentare de modă. Deci, dacă te aflai în căutarea cadoului perfect pentru o fetiță, ai găsit! Cu plăcere!

Însă ce legătură are acest lucru cu Apple? Niciuna. Cu toate acestea, păpușile sunt prezente în top 10 pe lista celor mai cumpărate produse din Octombrie realizată de Thinknum. Și iată încă un amănunt interesant. În același top au fost incluse și patru produse de la Apple.

AirPods sunt în top

Pentru prima dată în istoria listei Best Buy’s, primul loc este ocupat de AirPods. În ciuda, tuturor știrilor despre o actualizare a produsului, această versiune este departe de a fi considerată depășită. Este un dispozitiv perfect, care ar putea primi o versiune mai nouă, dar acest lucru nu aste absolut necesar.

AirPods

Lista este închisă de un alt accesoriu de la Apple, adaptorul pentru căști Lightning – 3.5 mm care nu a mai fost inclusă automat în cutia produselor. Pe de o parte, nu putem spune că ne lipsește cu adevărat din moment ce folosim tot mai multe dispozitive wireless. Pe de altă parte, prezența sa pe această listă indică faptul că ritmul schimbării este puțin prea rapid pentru utilizatorii obișnuiți.

Și produsul de pe locul 7 ne atrage atenția asupra acestui aspect. Este vorba despre EarPods + conector Lightning.  Ne bucurăm să vedem aceste produse pe listă. Este păcat însă că soluția wireless este mult mai costisitoare. Dacă ar fi mai accesibilă, aceste două produse nu ar mai fi atât de căutate.

Pe locul 8 în listă se află cablul USB-Lightning, iar locul 9 este ocupat de păpușile L.O.L.

 

Sursa: Thinknum

 

Află mai multe despre AirPods pe iMagazin.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.