imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Aici găsiți prețurile oficiale din România pentru iPhone 6S și 6S Plus


Suntem siguri, că foarte mulți sunteti curioși cât vor costa în România dispozitivele  iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Așteptarea a luat sfârșit, acum sunt făcute publice prețurile oficiale.

Până acum s-au răspândit zvonuri cu privire la prețul noilor dispozitive, dar din fericire Apple a stabilit din nou prețuri prietenoase. În ciuda scăderii considerabile a cursului de schimb al euro față de dolarul american prețurile nu au crescut, astfel de exemplu, un dispozitiv iPhone 6S 64GB costă la fel ca în urmă cu un an, modelul iPhone 6 64GB. Dar să nu mai pierdem vremea, iată prețurile iPhone 6S și iPhone 6S Plus:

 

iPhone 6S
16GB 64GB 128GB
3599 Lei 4099 Lei 4599 Lei

 

 

 

iPhone 6S Plus
16GB 64GB 128GB
4099 Lei 4599 Lei 5099 Lei

De ce aveți nevoie pentru a vă asigura că aveti iPhone 6S in data de 9 octombrie?
Facem tot posibilul pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărături la lansarea oficială iPhone 6S la noi. Așteptăm să vedem exact cum sunt așteptate livrările în octombrie și le vom împărți bucată cu bucată pe partea de online și în magazine pentru ziua lansarii.

Ce se știe despre vânzările online începând de astăzi?
Veți putea pre-comanda iPhone 6S și iPhone 6S Plus aici, și vom face tot ceea putem ca dispozitivele plătite să fie expediate la data de 9 octombrie. Rețineți că, dacă doriți să cumpărați produsul din magazin, atunci nu faceți comanda online, ci citiți regulat iMagazin, unde vom scrie toate detaliile.

Pentru comenzile online puteți alege să plătiti în trei moduri: plată on-line cu cardul, numerar la livrare sau plata în avans prin transfer bancar. Dacă alegeți plata cu cardul valoarea va fi imediat retrasă de pe card, astfel încât asigurați-vă că aveti suma diponibilă pe cardul dvs, și limita de plată a cardului este mai mare decât suma pe care doriți să o achitați. În cazul în care doriți să achitați prin transfer bancar, în decursul unei zi lucrătoare colegii noștrii vor trimite o factura proforma, în baza căreia să puteți face plata.

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să cumpărați iPhone de la iStyle este faptul că nu este blocat într-o rețea, dar și asistența pe care v-o pot acorda consultanții noștri de vânzări.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.