imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Apple ID blocat

Ai Apple ID-ul blocat? Nu ești singurul!


Din motive necunoscute, Apple a blocat Apple ID-urile mai multor utilizatori din întreaga lume. Îți vom arăta ce ai de făcut, în caz că te numeri printre cei afectați.

Recent, am dat peste un foarte interesant mesaj pop-up. Unul dintre dispozitivele noastre a afișat un mesaj conform căruia Apple ID-ul utilizat a fost blocat din motive de securitate. E prima oară când întâlnim acest mesaj-eroare, așa că am avut mult de săpat pentru a rezolva problema.

Din fericire, totul s-a rezolvat printr-o resetare a parolei, așa că nu i-am mai acordat prea multă atenție. Cu toate astea, trecând prin știrile de azi, s-a dovedit că nu am fost singurii afectați. Pe Reddit și Twitter au apărut mai mulți utilizatori care spun că s-au aflat în aceeași situație. În fiecare caz în parte, contul a fost blocat din senin, chiar dacă utilizatorii foloseau autentificarea dublă.

Motivul din spatele acestei blocări nu a fost clarificat încă de Apple. Cu toate astea, pe pagina de suport dedicată a apărut un articol în care se spune:

Dacă dumneavoastră sau altă persoană introduce incorect parola, întrebările de securitate sau alte informații asociate contului de prea multe ori, Apple ID-ul se va bloca automat pentru a proteja datele personale. Prin urmare nu vă veți mai putea autentifica pe niciun serviciu Apple. Apple ID-ul se poate debloca doar după ce se verifică identitatea utilizatorului.

Sperăm doar că nu e vorba de o încercare de furt de date. Dacă ești afectat de această eroare, trebuie să urmezi pașii expuși pe site-ul Apple. După re-obținerea parolei, te poți întoarce la activitățile uzuale.

În caz obținem și alte informații despre acest subiect, le vom face publice imediat.

Vezi oferta de produse iStyle!

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.