imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Afișează pe telefon căutările recente din Safari prin One Tap


Datorită unei funcționalități ascunse, poți urmări direct pe telefon paginile accesate și căutările recente din Safari prin One Tap sau, altfel spus, printr-o singură atingere. Hai să vedem cum funcționează!

Ai avut vreodată senzația că ai căutat ceva mai demult, dar nu știi cu exactitate ce anume? Nu este nevoie să cauți în sub meniuri diverse din moment ce Apple a făcut acest lucru să fie găsit extrem de ușor, doar că a uitat să menționeze acest lucru.

În primul rând, dacă vrei să cauți o pagină pe care ai mai deschis-o trebuie să apeși pe pictograma Book și apoi pe Clock. Aici poți găsi tot conținutul căutărilor tale precedente și cu ajutorul unui search tool poți răsfoi istoricul.

Există însă un mod mai simplu de a face acest lucru. Îl poți descoperi accidental pentru că tot ce trebuie să faci este să apeși butonul Back (>) un pic mai mult. Și funcționează la fel, doar că în sens opus, pentru butonul Forward (>). Trebuie doar să faci alegerea corectă din listă de accesări care apare ca pop-up.

Din păcate, nu poți face căutări printre aceste rezultate astfel încât să găsești o accesare pe care ai făcut-o zilele trecute. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmezi calea inițială, întrucât acest truc funcționează doar pentru căutările recente.

 

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.