imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adaugă răspunsuri personalizate pe Apple Watch


Ai mai multe opțiuni pentru a răspunde la un mesaj pe Apple Watch. Una dintre acestea este să alegi dintre mai multe răspunsuri prestabilite. Hai să vedem cum le putem suprascrie sau cum putem adăuga mesaje noi.

În afară de faptul că Apple Watch este companionul perfect în timpul activităților sportive și are multe funcții utile pentru monitorizarea sănătății, funcțiile mele preferate sunt cele de comunicare. Imi place să folosesc funcția de dictare în mașină, când fac duș sau pur și simplu atunci când nu am un iPhone la îndemână. Așa cum pe iOS, dictarea funcționează excelent, la fel se întâmplă și în cazul watchOS. Este rapid, precis și îți transformă discursul în informație scrisă imediat.

Cu toate acestea, nu poți să vorbești întotdeauna cu dispozitivul tău. Atunci când mergi pe stradă sau folosești transportul în comun, nu poți pur și simplu să vorbești cu dispozitivul tău. Este puțin științifico-fantastic și nimeni nu ar avea curajul să stea prea aproape de tine dacă faci asta.

Apple Watch încearcă să identifice contextul și să îți ofere câteva răspunsuri potrivite. Singura problemă este că tu folosești cu vorbești cu siguranță în mod diferit cu prietena sau cu amicii, și altfel cu șeful sau colegii de serviciu.  Folosind mesajele standard, le-ai putea lăsa impresia că vorbești cu altcineva sau că ei vorbesc cu un robot. Astfel, poți foarte ușor crea mesaje personalizate prestabilite.

  1. Deschide aplicația Watch de pe iPhone
  2. Intră în meniul Messages
  3. Click pe Default replies
  4. La baza listei dă click pe Add reply…

Aici poți adăuga ce fel de mesaje vrei tu. Merită să parcurgi lista de mesaje standard și să ștergi mesajele asemănătoare. Poți de asemenea adăuga emojis pentru prieteni.

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.