imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

OS X El Capitan

Acum puteți instala varianta publică beta a OS X El Capitan


Odată cu lansarea primei versiuni beta publice a iOS 9, Apple a lansat, de asemenea, și versiunea beta a OS X El Capitan punându-l la dispoziția publicului.

Noul sistem de operare, care a fost anunțat la WWDC, a fost testat de dezvoltatori deja de o lună, iar acum Apple a deschis testarea pentru oricine se înscrie în programul, public, de testare a versiunii beta.

Cei ce vor să testeze beta-ul public se pot înregistra pe site-ul Apple’s Beta Software Program pentru a instala nou-ul OS X 10.11 pe mașinile lor. Odată înregistrat, El Capitan poate fi instalat pe sistemele Mac, deși vă recomandăm să creați o partiție separată pentru a-l testa, mai degrabă decât de oferiți toată unitatea de disk a dvs. bug-urilor și glitch-urilor la care Apple lucrează pentru a le remedia.

Lansarea publică a OS X El Capitan este programată pentru aceasta toamna ca un upgrade gratuit pentru toți cei care au un Mac.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.