imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Acum e oficial: Apple a rezolvat problema supra-încălzirii (Thermal Throttling) pentru MacBook Pro 2018


În urmă cu doar câteva ore Apple a rezolvat problema supra-încălzirii (Thermal Throttling) cu un update pentru partea de software ce provoca problemele de performanță ale modelului MacBook Pro 2018. Următoarea versiune, macOS High Sierra 10.13.6, rezolvă această problemă.

Recent, ați putut citi despre testele pe care le-am făcut cu modelele de MacBook Pro 2018 de 13” și 15”. În urma acestor teste am tras concluzia că dispozitivele de anul acesta sunt mai puternice decât predecesoarele lor, însă upgrade-ul esențial de performanță pe care îl așteptam de la cea de-a 8-a generație de procesoare Intel lipsea. Zilele aste au apărut o serie de zvonuri despre faptul că Apple limitează intenționat performanța acestor computere sau că sistemul de răcire nu e potrivit, ba chiar s-a vorbit despre o presupusă defecțiune la un comutator de pe placa de bază.

S-a dovedit că niciunul dintre aceste scenarii nu a fost corect. Setul de erori ce a dus la limitarea vitezei clock în cazul în încălzirii procesorului a fost provocat de lipsa unei chei digitale. Potrivit informațiilor oficiale, această problemă software afectează toate modelele MacBook Pro 2018, iar Apple a rezolvat-o deja în următorul update pentru macOS High Sierra, versiunea 10.13.6, și își cere scuze pentru inconveniente.

Cu acest update, performanța modelelor de 15” ar putea crește cu până la 70%, în vreme ce modelele de 13” ar putea înregistra o creștere în performanță cu 50% față de dispozitivele din 2017.

Sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.