imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Actualizări: O dimineață plină de aplicații


Avem noutăți pentru fanii iMovie, GarageBand, iWork, Clips, Spark. A fost un adevărat potop de actualizări în această dimineață.

Dacă ai activat opțiunea de actualizare automată a aplicațiilor care sunt incluse în App Store, poți fi întotdeauna sigur că folosești cea mai recentă versiune a aplicațiilor tale fără să faci niciun efort. 

Acest lucru este valabil doar dacă aplicațiile nu sunt deschise. Altfel, ți se va reaminti de nenumărate ori că trebuie să închizi aplicația pentru ca aceasta să poată fi actualizată. Noi am fost nevoiți astăzi să anulăm notificările pentru actualizări de o mulțime de ori. Și acest lucru pentru că, pe timpul nopții, dezvoltatorii (și Apple) au fost cuprinși de un fel de febră creatoare. Astfel, în curând, a început să plouă cu noi versiuni ale aplicațiilor pentru MacOS și iOS.

actualizări

Principalele actualizări

Iată doar câteva dintre aplicațiile care au fost actualizate:

  • iMovie: Noul iPad a fost în centrul atenției. iMovie a primit suport pentru display extern, screen mirroring, previzualizare a editării full-screen, și pentru exportul fișierelor video 4K necomprimate. În plus, în versiunea pentru desktop, avem acum suport pentru exportarea fișierelor compatibile cu Facebook.
  • Clips: Aplicația Clips a fost concepută pentru a fi compatibilă cu Instagram. Iar acum are 6 noi cadre pentru selfie-uri, noi filtre noi, background 360, și 17 noi clipuri audio care se adaptează automat duratei video-ului tău.
  • iWork:Pe lângă îmbunătățirile privind stabilitatea și optimizarea anumitor funcții, acum iWork oferă utilizatorilor opțiunea de a-și edita cărțile și de a le urca direct în serviciul Apple Books pentru a fi apoi descărcate sau cumpărate.
  • GarageBand: În cazul GarageBand, este vorba despre noi soluții optimizate pentru iPad. Este vorba despre suportul pentru comenzile din tastatură și pentru Smart Keyboard.
  • Spark: Deși nu este vorba despre o aplicație de la Apple, aceasta a fost inclusă în articolul nostru datorită unei funcții excelente. Acum poți adăuga un template pentru a trimite mailuri recurente mai ușor.

Toate actualizările pot fi descărcate din Mac App Store și iOS App Store gratuit.

Află mai multe despre lumea aplicațiilor.

ipad
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.