imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Actualizarea iTunes U vine să ofere suport pentru ecranul mărit al iPad Pro


iTunes U are o secțiune dedicată în iTunes Store-ul Apple, care oferă materiale educaționale, audio și video, de la universități, muzee și organizații media publice pentru a fi descărcate gratuit pe sisteme și dispozitive mobile. iTunes U permite unui vizitator să caute, să descarce și să ruleze conținutul educațional în același mod în care poate manipula melodii, podcast-uri, show-uri TV și filme. Găsești aici materiale de la facultăți de renume precum Stanford, UC Berkeley, University of Melbourne, Texas A&M, MIT, Yale, Trinity College Dublin și multe altele.

Apple a lansat o actualizare a aplicației iTunes U pentru iOS, la foarte scurt timp după ce a actualizat și iMovie. Actualizarea la versiunea 3.1 include o serie de caracteristici noi dar și îmbunătățiri și remedieri ale problemelor.

În primul rând merită menționat faptul că acum, postările făcute în iTunes U pot include și imagini. Acest lucru este incredibil de util elevilor sau studenților dar și profesorilor pentru a putea indica cu ușurință progresul realizat cu privire la o anumită temă. A fost actualizat de asemenea și catalogul, iar acum acesta arată și media elevului/studentului la o anumită materie sau curs, o funcționalitate care probabil ar fi trebuit să fie prezentă de la început. Catalogul poate acum să afișeze și nota minimă, maximă, și o medie a notelor dintr-o clasă pentru o temă.

Probabil cea mai importantă actualizare introdusă de noua versiune este noul design care vine să beneficieze de ecranul mai mare al viitorului iPad Pro. Este foarte probabil ca viitorul iPad Pro să fie foarte popular în piața educațională, deci pare logic ca Apple să actualizeze aplicația educațională înaintea lansării dispozitivului. Mai sunt și alte diverse îmbunătățiri de stabilitate și performanță pe care Apple le menționează.

iTunes U 3.1 pentru iOS poate fi descărcat acum din App Store în mod gratuit. Lista modificărilor menționate de Apple este:

Ce este nou în versiunea 3.1

• Postările pot include acum imagini
• Catalogul arată media unui elev/student la o anumită materie sau curs
• Catalogul arată nota cea mai mică, cea mai mare și media unei clase pentru o anumită temă
• A fost modificat design-ul iTunes U pentru a profita de ecranul mai mare al iPad Pro-ului
• Sunt incluse îmbunătățiri minore de stabilitate și de performanță

sursa: Apple, 9TO5Mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.