imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A sosit și versiunea de iOS 9.2.1


Nu a trecut mult timp de când Apple a anunțat următoarea actualizare majoră de iOS respectiv versiunea iOS 9.3. Se pare că va mai dura până această versiune va fi lansată, dar deocamdată cei de la Apple au făcut disponibilă această actualizare 9.2.1.

Nu pare a fi o actualizare care să aducă funcționalități noi ci mai degrabă una care rezolvă unele bug-uri. Dimensiunea de 40 MB a actualizării ne spune asta.

Meniul de instalare al actualizării precizează:

Această actualizare conține actualizări de securitate și corecturi de probleme, inclusiv rezolvarea unei probleme care putea împiedica finalizarea instalării aplicațiilor la utilizarea unui server MDM.

IMG_2735
Ca și în cazul sistemelor ar fi recomandat să faceți o copie de siguranță a datelor de pe iPad-ul sau iPhone-ul tău. Aceasta se poate realiza cu ajutorul iTunes indiferent că aveți un sistem care rulează Windows sau OS X, sau în iCloud dacă aveți suficient spațiu disponibil.

IOS 9.2.1 este compatibil cu următoarele dispozitive: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5S, iPhone 6, 6 Plus iPhone, iPhone 6S, 6S Plus iPhone, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, 4 iPad Mini, iPad Pro, cu iPod touch de generația a cincea și a șasea.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.