imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost publicată versiunea OS X 10.11.3


În această seară Apple a actualizat sistemele de operare pentru mobile și Mac-uri. iOS-ul beneficiază de varianta iOS 9.2.1 iar El Capitan-ul a primit actualizarea 10.11.3. Ambele actualizări par a adresa mai mult bug-uri pe care le rezolvă.

Pe site-ul Apple despre această actualizare se comunică faptul că:

Actualizarea OS X El Capitan v10.11.3 îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac-ului tău și este recomandată tuturor utilizatorilor.

Această actualizare:

– Rezolvă o problemă care uneori nu lăsa Mac-urile să iasă din starea de “sleep” atunci când sunt conectate la anumite ecrane 4K.

Conținut pentru companii:

Fișierele .pkg de la terți producători care sunt stocate în directorul /var/db/receipts sunt acum păstrate după o actualizare de la OS X Yosemite.

Actualizarea o puteți realiza din Mac App Store sau puteți descărca de aici fișierele .dmg:

Actualizare OS X 10.11.3 El Capitan
Actualizare OS X 10.11.3 El Capitan Combo

Dimensiunea fișierelor este de 1,47 GB în cazul variantei combo și de 662,38 MB în cazul actualizării simple.

Ca de obicei, pentru orice actualizare majoră, este recomandat să faceți o copie de siguranță a datelor înainte de a porni procesul de actualizare.

Probabil în următoarele ore serverele Apple vor fi foarte solicitate așa că ar fi probabil recomandat să amânați până mâine actualizarea (noi am descărcat și instalat actualizarea foarte rapid dar am făcut asta imediat ce actualizarea a fost făcută disponibilă așa că serverele nu erau încă foarte solicitate).

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.