imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost lansată versiunea Beta pentru public a macOS Mojave


În mod surprinzător, a fost lansată separat de prima versiune beta pentru public a iOS 12, dar, până la urmă, avem în sfârșit macOS Mojave. Așteptam de multă vreme!

Întârzierea a fost doar de o zi. Chiar așteptam cu nerăbdare această lansare pentru că Apple a inclus câteva funcții cu adevărat interesante în noua versiune a sistemului.

Deja am apăsat pe butonul “descarcă”, dar serverele par să fie puțin încetinite, cu un timp estimat pentru descărcare de 16 ore. Deci poate ar fi mai înțelept să așteptăm puțin înainte să descărcăm noul sistem, mai ales că s-ar putea să existe încă diferite erori.

Astfel, ne asumăm riscul de a părea repetitivi și vă reamintim că: versiunea beta este versiunea beta. Prin urmare, poate conține erori și bug-uri, iar pentru a nu avea probleme este indicat să așteptăm versiunea finală care va fi lansată în septembrie. Ar trebui să descarci versiunea beta doar dacă ești dispus să îți asumi anumite riscuri. Și nu uita să creezi întotdeauna o copie backup a datelor tale.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.