imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost lansată invitația pentru evenimentul Keynote din septembrie


Pe neașteptate, Apple a trimis reprezentanților presei invitația pentru evenimentul de lansare a noilor modele de iPhone: data și locația sunt acum confirmate oficial.

Invitația oficială pentru evenimentul Keynote dedicat noilor modele de iPhone fost lansată. Așa cum ne așteptam, evenimentul va avea loc pe 12 septembrie. Nici locația și ora nu ne-au surprins câtuși de puțin. Prezentarea de anul acesta va avea loc, desigur, în sala Steve Jobs din sediul central al companiei din Cupertino, începând cu ora 7PM CET.

Designul invitației e destul de misterios; poți face mai multe presupuneri plecând de la cercurile aurii. La început, ne-am gândit că fac trimitere la Apple Watch, chiar dacă știam că apariția unui smartwatch rotund ar fi aproape imposibilă. Apoi, am concluzionat că cercurile aurii ar putea simboliza Apple Park, care arată exact la fel.

La ce să ne așteptăm?

Noi credem că zvonurile se vor confirma pe data de 12, când Apple va prezenta trei noi modele de iPhone, și sunt șanse mari să vedem și cea de-a 4-a generație de Apple Watch. În afară de aceste dispozitive, e posibil să avem parte și de prezentarea unui hardware îmbunătățit pentru selecția de iPad Pro și Mac. Stai aproape de iMagazin pentru informații suplimentare despre evenimentul Keynote.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.