imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost lansată cea de-a patra versiune beta pentru dezvoltatori a iOS 12


Apple a lansat cea de-a patra versiune beta pentru dezvoltatori a iOS 12, incluzând câteva caracteristici noi.

Deși versiunea iOS 12 a fost concepută drept o actualizare mai puțin semnificativă, ea conține multe caracteristici noi și interesante. Printre acestea se numără amplificarea puterii dispozitivelor mai vechi, noi funcții AR, unele aplicații native reproiectate, statistici Digital Health, upgrade-uri FaceTime, notificări grupate sau algoritmi noi și avansați pentru aplicația Photos.

Sistemul este disponibil în prezent în varianta beta, iar lansarea oficială va avea loc în toamnă. Până atunci, doar dezvoltatorii și utilizatorii cu simțul aventurii vor putea încerca noile caracteristici. Nu uita că versiunea beta este doar o versiune beta: versiuni diferite ar putea conține bug-uri, deci nu este chiar recomandat să o instalezi pe un dispozitiv care este folosit în mod curent.

Actualizarea curentă conține următoarele noi caracteristici:

  • A fost remediată una dintre erorile care provocau probleme la setarea unui wallpaper de pe Camera Roll.
  • Stickere cu Animated Activity din iMessage (nu trebuie să muți munții pentru a le obține, acestea sunt disponibile automat pentru oricine)
  • Derulare mai rapidă
  • Control Center-ul este mai dinamic atunci când tragi de el în jos
  • Diferite pictograme de antrenament plasate lângă propriile tale antrenamente îți permit o mai bună navigare în aplicația Activity.
  • Acum poți observa statisticile individuale ale aplicațiilor individuale în Screen Time.

EverythingApplePro nu a fost destul de rapid de data asta, deci ar trebui să urmărești videoclipul echipei AppleInsider pentru a obține informații despre noile caracteristici.

A patra versiune beta este disponibilă doar pentru dezvoltatori, dar trebuie să așteptăm un pic pentru versiunea publică. Împreună cu iOS 12, au fost actualizate și celelalte sisteme de operare, merită să arunci o privire dacă utilizezi versiunea beta. De data aceasta, Mojave beta a sosit puțin mai devreme, cea de-a treia versiune beta pentru public este deja disponibilă.

Deși această actualizare nu ar trebui să cauzeze pierderi de date, totuși, fă-ți o favoare și nu încerca să trișezi “moartea”. Creează-ți o copie de siguranță a tuturor datelor de pe iPhone sau iPad. Îți poți salva toate datele în contul iCloud sau pe calculator cu ajutorul iTunes. Persoanele zeloase pot să efectueze ambele operațiuni de siguranță.

iOS 12 este disponibil pentru următoarele dispozitive: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad de generația a 5-a, iPad de generația a 6-a, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9.7″, iPad Pro 10.5”, iPad Pro 12.9″ (ambele generații), iPod touch de generația a 6-a.

 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.