imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iOS 12.1.4

A fost lansat update-ul iOS 12.1.4


A sosit versiunea ce remediază apelurile Group FaceTime. iOS 12.1.4 e un update de securitate recomandat pentru toată lumea.

Săptămâna trecută, utilizatorii au descoperit o problemă de securitate cu apelurile FaceTime. La scurtă vreme, bug-ul a fost confirmat și de Apple. Serviciul a fost dezactivat aproape imediat. Versiunea de iOS 12.1.4 rezolvă această problemă și activează din nou apelurile FaceTime.

Notă: această funcție e în continuare indisponibilă pe dispozitivele ce rulează versiunile precedente de iOS. Așadar, dacă vrei să o reactivezi, trebuie să faci acest update.

Iată ce spune Apple despre acest update:

  • iOS 12.1.4 oferă importante update-uri de securitate și e recomandat tuturor utilizatorilor.
  • Pentru informații suplimentare despre conținutul de securitate al update-urilor de software Apple, vizitează acest site: https://support.apple.com/kb/HT201222

Deși acest update nu ar trebui să provoace niciun fel de pierderi de date, fă-ți un favor și nu încerca să sfidezi „moartea”. Creează-ți un backup de siguranță cu toate datele de pe iPhone și iPad. Poți salva toate datele în contul de iCloud sau pe computerul personal, cu ajutorul aplicației iTunes. Utilizatorii precauți pot utiliza ambele metode.

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.