imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A fost lansat Apple Music pentru Android


Astăzi a fost lansată în Google Play Store aplicația Apple Music. Este încă în beta și îi lipsesc câteva funcționalități dar utilizatorii o pot folosi în toate regiunile unde Apple Music funcționează și pe dispozitivele iOS, mai puțin în China unde va fi disponibilă “cât de curând”. Funcționalitățile care lipsesc sunt: videoclipurile muzicale și posibilitatea de a achiziționa un plan familial. Utilizatorii de Android vor putea să se aboneze la serviciul Apple Music, să asculte postul de radio Beats 1 și să acceseze rețeaua socială pentru promovarea artiștilor Apple Connect.

Aceasta este prima aplicație care se adresează direct utilizatorilor dezvoltată de Apple pentru Android.

Apple-Music-Android-1

 

Muzica este unul dintre acele lucruri pe care le iubește toată lumea – nu contează cât de bătrân ești, nu contează nici o dată demografică – oamenilor le plac diferite feluri de muzică, dar toată lumea iubește muzica. În plus, de cele mai multe ori muzica este foarte “globală”. Sunt elemente regionale dar există și multe globale – cei mai mari artiști sunt cu adevărat foarte “globali”. Pentru noi, într-un fel, este o mare onoare să reprezentăm artiștii, să facem oamenii să le asculte muzica. De aceea ne-am dorit totdeauna să aducem muzica lor în atenția unei audiențe cât mai mari posibile. Dacă tot o facem am vrut să oferim întregul pachet, nu doar părți ale lui. Ne-am dorit ca toată lumea să se poată bucura de serviciile oferite cum ar fi Beats 1, pe care nu au avut ocazia să-l asculte până acum, dar credem că o să le placă cu adevărat. Vor beneficia de asemenea de latura foarte personală a selecțiilor și recomandărilor foarte bune oferite în secțiunea For You. Cred că toate acestea sunt foarte importante și ne dorim ca toată lumea – pe cât posibil – să aibă posibilitatea de a le testa.

– a declarat Senior Vice President-ul Apple, Eddy Cue.

Apple-Music-Android-2

Celelalte aplicații, dezvoltate de Apple pentru Android, sunt pentru produsele Beats și o aplicație care ajută utilizatorii să realizeze o migrare foarte ușoară de pe dispozitivele Android pe cele iOS. Astfel Apple Music va fi prima aplicație care va fi folosită zilnic de utilizatori. De aceea Apple s-a străduit “să o facă să arate și să funcționeze ca o aplicație Android” a declarat Cue pentru TechCrunch. Utilizatorii vor avea nevoie în continuare de un Apple ID pentru a se putea abona. Cei care sunt deja abonați își vor putea folosi conturile pentru a-și sincroniza muzica pe care o au deja în conturi.

sursa: TechCrunch, The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.