imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

A apărut un nou videoclip despre Portrait Lighting


Cei de la Apple nu pot să nu admire abilitățile fotografice ale iPhone-urilor. Acum, Portrait Lighting se află în lumina reflectoarelor.

Nu există nicio îndoială că această caracteristică exclusivă a iPhone-ului 8, iPhone-ului 8 Plus și iPhone-ului X este destul de interesantă și merită testată. Apple a acordat acestei caracteristici o atenție deosebită, atât dezvoltării, cât și promovării acesteia. Compania a creat un video despre “cum funcționează această funcție” și, de asemenea, a angajat artiști profesioniști pentru a face această funcție perfectă.

Potrivit Apple, atunci când modul Portrait Lighting este utilizat, algoritmii finali ai iOS încearcă să afle care este cea mai bună lumină pentru caracteristicile faciale ale utilizatorului și creează diferite efecte cum ar fi: Natural Light, Studio Light, Contour Light, Stage Light și Mono Stage Light.

Titlul videoclipului, recent publicat, este Studio in your pocket (Studio-ul în buzunarul tău). Nu te aștepta la ceva special, nu este un scurtmetraj care trebuie să câștige un premiu. Mesajul clipului este destul de simplu: până și selfie-urile plictisitoare pot fi înveselite de Portrait Lighting, care creează efecte asemănătoare cu iluminarea profesională dintr-un studio complet echipat.

Videoclipul este despre o fată care începe să-și facă selfie-uri într-o stație de metrou. Ea are de gând să facă poza și dintr-o dată apare o umbrelă în fața ei (= iluminarea de studio). La început ea nu înțelege ce se întâmplă, dar continuă să apară tone de umbrele și echipamente profesionale de studio, în timp ce ea își face în continuu selfie-uri . Apoi apare titlul “Studio in your pcoket” cu logo-ul Apple.

Ei bine, asta înseamnă ceva…

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.