imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A apărut aplicația WordPress pentru Mac


Automatic, compania din spatele WordPress a actualizat în mod frecvent aplicația pentru mobile de gestiune a domeniilor pe care e instalat CMS-ul dar acum au lansat și o aplicație WordPress pentru Mac. Dacă ai avut de-a face cu blogging-ul în orice formă, este foarte probabil să fi folosit WordPress-ul, una dintre cele mai populare platforme de blogging și care conform statisticilor la ora actuală este folosită pentru a gestiona unul din patru site-uri de pe internet.

Prezentată ca “o nouă modalitate de a scrie” aplicația gratuită WordPress îți permite să gestionezi, editezi și publici conținut pe site-urile care au în spate WordPress-ul, fie că este vorba despre un site găzduit de WordPress sau că este găzduit pe alte servere.

WordPress-for-OS-X-1.0-Mac-screenshot-002

Nu este vorba doar despre noua aplicație pentru Mac, cei de la Automatic au realizat un redesign complet al site-ului wordpress.com. Noua interfață este construită ca o aplicație JavaScript care folosește API-ul REST al WordPress.com pentru a comunica cu core-ul WordPress. Noua interfață unică, din aplicația de Mac și de pe wordpress.com te ajută să gestionezi toate site-urile tale găzduite pe WordPress.com sau pe cele care au pluginul Jetpack instalat și activat.

Noua aplicație pentru Mac îți permite să actualizezi conținutul, să răspunzi comentariilor, să gestionezi toate site-urile dintr-un singur loc în așa fel încât să petreci cât mai puțin timp cu partea administrativă și cu încărcarea conținutului putând să te concentrezi la crearea și găsirea celui mai bun conținut pentru site-ul tău.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită de pe site-ul WordPress și are ca cerință OS X 10.8 sau mai sus. Se precizează că vor apărea și aplicații pentru celelalte platforme dar nu sunt menționate date concrete la care acestea vor fi disponibile.


sursa: iDownloadBlog, WordPress

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.