imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

A apărut “A Great Big Universe” primul ad pentru iPad Pro


Apple tocmai a postat primul ad pentru iPad Pro. Spotul arată reproduceri incredibil de realiste ale petelor roșii de pe Jupiter sau ale particulelor care formează inelele lui Saturn. Mai sunt și alte imagini spectaculoase ale unei nebuloase sau ale Căii Lactee. Apoi cadrul se lărgește pentru a arăta că totul se petrece pe ecranul unui iPad Pro.

Aceste imagini arată ceea ce pot face aplicațiile de astronomie, cum ar fi Sky Guide, dar vor să puncteze și faptul că ecranul mai mare al iPad Pro-ului poate face astronomia foarte vizuală. În loc să fi limitat la clasicul ecran de 9,7 inchi, acum poți vedea atmosfera lui Jupiter în și mai mare detaliu pe noul ecran de 12,9 inchi. Astronomia poate fi mult mai interactivă pe o tabletă cu ecran și putere de calcul mai apropiate de cele ale unui laptop.

Conform celor de la The Verge spotul pentru iPad Pro, care a fost încărcat de Apple în contul YouTube ieri după amiază, va fi difuzat pe TV în această seară în timpul emisiunii Monday Night Football. Publicarea ad-ului vine în aceeași zi în care Apple a anunțat că produsul va fi disponibil pentru precomenzi online începând cu 11 noiembrie, iPad Pro-ul urmând să fie disponibil fizic în magazine la sfârșitul acestei săptămâni.

iPad Pro-ul va fi disponibil în trei culori: Space Grey, Argintiu și Auriu. Ca de obicei vor fi două variante: una doar cu Wi-Fi și cealaltă cu Wi-Fi și celular. Varianta de bază va avea o capacitate de stocare de 32 GB, fiind disponibilă și o variantă cu 128 GB spațiu de stocare.

Așteptăm să aflăm vești despre disponibilitatea iPad Pro-ului și în România.

sursa: The Verge

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.