imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Cum se curăță butonul Digital Crown 


Curățarea unui Apple Watch este un proces destul de simplu din moment ce majoritatea modelelor sunt complet rezistente la apă sau, cel puțin, pot suporta fără probleme scufundări de scurtă durată. Dar cum stau lucrurile cu Digital Crown? 

Apple au creat un buton de control extrem de precis pentru ceasurile lor, permițându-ți astfel să treci de la un meniu la altul și să dai scroll. Așa cum diferitele mufe și butoane ale iPhone-ului au nevoie de un pic de atenție, și Digital Crown trebuie curățat din când în când. Praful care se depune în timp între carcasă și Crown poate fi curățat cu ușurință.

Poate nu crezi că acesta este cel mai simplu și cel mai sigur mode de a-ți curăța dispozitivul Apple Watch, însă cel mai bine ar fi să îl clătești. Bineînțeles, nu la folosind mașina de spălat ci sub jetul de apă de la robinet. Deci, dacă vrei să-ți cureți dispozitivul, scoate cureaua și urmează pașii de mai jos:

  1. Închide Apple Watch-ul.
  2. Dă drumul la apă și ai grijă ca aceasta să fie călduță (sub 35 de grade)
  3. Țineți Apple Watch-ul sub jetul de apă cu Digital Crown direct sub apă timp de 10-15 secunde
  4. Apasă pe Digital Crown și dă scroll cât timp butonul este sub apă
  5. Șterge dispozitivul cu o cârpă moale pentru a-l usca

Ar trebui să eviți orice fel de solvenți. Nu folosi săpun sau ceva de genul acesta. Chiar dacă săpunul nu îți va distruge dipozitivul complet, particule de săpun pot rămâne în locuri nedorite cauzând probleme.

oldMBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.