imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

10 informații despre iPhone 8


Analistul (aproape) infailibil al lui KGI, Ming-Chi Kuo, pune capăt unei mari discuții: el crede că iPhone 8 nu va putea scana amprentele prin ecran. În schimb, el a venit cu câteva noi mici informații, care ar fi minunate dacă s-ar împlini.

Previziunea lui Kuo a distrus toate speranțele și visele fanilor care sperau că vor putea să-și apese vârful degetelor oriunde pe ecran, iar telefonul se va debloca. Mai mult, analistul spune că nu va exista niciun tip de mecanism de scanare a amprentelor în telefon din mai multe motive.

Pe de-o parte, designul full-screen nu ar funcționa în mod evident cu soluția actuală; pe de altă parte, există unele probleme destul de serioase în integrarea tehnologiei de identificare în ecran. Este nevoie de proiectarea unui pixel mai lent și mai complex și chiar și grosimea panoului OLED este prea mare pentru o versiune funcțională, deși este o soluție mai subțire decât cea LCD.

Cu toate că Kuo nu a menționat la ce ar trebui să ne așteptăm în schimb, Bloomberg spune că tehnologia care va înlocui recunoașterea amprentelor va fi un sistem de recunoaștere a feței mai bun decât orice inainte. Recunoașterea feței ar putea avea loc în câteva sute de milisecunde cu ajutorul senzorului 3D frontal și ar putea funcționa chiar și la distanțe mai mari, ca atunci când telefonul este pe masă, deci nu va trebui să îl puneți în chiar față. Nu suntem cei mai înfocați suporteri ai ideii, dar cu siguranță putem fi convinși dacă Apple va veni cu o nouă tehnologie uimitoare.

Dar, ca să nu aducă doar vești rele, Kuo a spus și alte lucruri noi interesante. Iată un sumar în 10 puncte al predicțiilor sale:

  1. El a confirmat că vom avea trei noi modele (iPhone 7s, 7s Plus și 8), iar numai ultimul va avea ecran OLED.
  2. Versiunea OLED va avea cel mai mare raport ecran-corp dintre toate smartphone-urile actuale, deci va avea o ramă chiar mai subțire decât de exemplu Samsung Galaxy S8.
  3. De asemenea, va avea o cameră cu senzor 3D.
  4. iPhone 8 și 7s Plus vor avea un RAM de 3 GB, în timp ce 7s-ul va avea 2 GB RAM.
  5. Toate modelele vor avea versiuni de 64GB și 256GB.
  6. Toate modelele vor avea un port Lightning, în timp ce ele vor primi și un IC USB-C care să ofere suportul pentru încărcarea rapidă.
  7. Difuzoarele stereo de la telefoane vor suna mult mai bine.
  8. Pentru a spori exclusivitatea, versiunea OLED va fi disponibilă în mai puține opțiuni de culoare decât celelalte modele.
  9. Nu vor exista întârzieri atât de mari la livrare, așa cum am crezut anterior, dar modelul OLED ar putea veni mai târziu decât de obicei. Cu toate acestea, toate cele trei versiuni vor fi anunțate în septembrie.
  10. Apple poate livra aproximativ 80-85 milioane de dispozitive în toamna anului 2017, dintre care jumătate vor fi iPhone 8.

Așa vede Kuo situația actuală a iPhone 8. Suntem puțin triști să constatăm dispariția scanerului pentru amprente, dar recordul în ceea ce privește raportul ecran-corp sună promițător.

sursa: Macrumors

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.