iOS-9-at-WWDC-2015-640x4261-640x426

Varianta beta a iOS 9 disponibilă publicului pentru testare

#Noutăți
2015. 07. 15.

Dezvoltatorii au testat cele mai recente versiuni beta ale Apple iOS 9 deja de mai mult de o lună, iar începând de astăzi oricine poate descărca și instala cea mai recentă versiune beta a iOS 9, chiar dacă nu este dezvoltator.

Versiunea beta pentru public a iOS 9 a fost pusă la dispoziția publicului în această dimineață, oferind tuturor acces la toate noile funcționalități care vor lansate oficial în această toamnă.

Pentru a instala această versiune beta pe dispozitivul tău, mergi pe site-ul Apple la secţiunea pentru versiunile beta publice şi înregistrează-te. Odată înscris, poți descărca și instala iOS 9 pe iPhone, iPad sau iPod Touch făcând o restaurare manuală în iTunes.

Instalarea iOS 9 beta pe dispozitivul principal, pe care îl folosești în viața de zi cu zi, nu este recomandată, deoarece software-ul este încă plin de bug-uri și ar putea face nefuncționale o parte din aplicațiile folosite. Dar dacă nu mai poți aștepta până la toamnă pentru a-ți face o idee despre viitorul iOS, fă un backup al dispozitiv-ului și apoi instalează versiunea beta pentru a o testa.