imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Va fi disponibil Drag & Drop și pe iPhone?


Această funcție este oficial disponibilă doar pentru cel mai mare câștigător al lansării iOS 11: iPad-ul, deși în anumite situații ar fi utilă și pe iPhone. Se pare că Apple s-a gândit și la această opțiune, dar l-au ascuns în partea de jos a sistemului de fișiere.

S-ar putea să vă amintiți numele lui Steven Troughton-Smith de acum câteva săptămâni. El este dezvoltatorul care a observat aplicația de sistem „Files” pentru iOS 11. Nu numai că acum știm că a avut dreptate, dar am reușit să aflăm și ce intenții are Apple. Ei ar dori să facă iPad-urile mai inteligente și mai puternice pentru a putea înlocui computerele. Acum, tot el a găsit ceva interesant și în iOS 11.

Dezvoltatorul ingenios a aflat că această funcție poate fi activată și pe iPhone, astfel încât funcția Drag & Drop să poată funcționa și pe iPhone. Asta înseamnă că veți putea să vă rearanjați fotografiile în dosarele din aplicația Photos prin glisarea și plasarea lor într-o conversație iMessage. Această funcție ar trebui să funcționeze cu linkuri, text și marcaje, cu tot cu ceea ce funcționează și pe iPad. Singura problemă este că utilizatorii obișnuiți nu au acces încă la această funcție.

Întrebarea este care sunt planurile Apple de această dată. Putem să presupunem că au testat această funcție, altfel nu ar fi posibil să o activați pe iPhone. Dar cu siguranță nu ar bloca această opțiune fără niciun motiv. Steven Troughton-Smith consideră că este posibil ca butonul Home de pe ecranul de pe ecranul iPhone 8 ar putea fi o „țintă dați drumul fișierelor”. Deci, am putea trage fișierele, link-urile etc. acolo și apoi să le scoate la nevoie în aplicația dorită. Pe baza supozițiilor sale, această funcție ar putea fi disponibilă numai pe iPhone 8 și va fi lansată în septembrie.

Dezvoltatorul a mai subliniat că odată ce oamenii au aflat despre această posibilă funcție pe iPhone, ei o vor dori. Acest lucru face ca hackerii care creează jailbreak-uri să dezvolte un tweak care va permite tuturor să acceseze această funcție pe un dispozitiv jailbreaked. Acest lucru nu este cu siguranță în interesul Apple. Deci, Steven îi încurajează pe toți să-și facă cunoscute dorințele celor de la Apple.

sursa: 9to5mac

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!