imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Utilizatorii apelează la Siri pentru ajutor, așa cum se vede într-un anunț de angajare la Apple


Poți găsi lucruri destul de interesante citind anunțurile de angajare postate de Apple. Cel mai recent astfel de anunț precizează că utilizatorii tind să apeleze la Siri atunci când au nevoie de ajutor. Dacă sunteți interesat să lucrați în echipa care dezvoltă asistentul personal al Apple, trebuie să aveți cinci ani de experiență în domeniu și experiență în psihologie.

Fay Rotenberg CEO-ul unui startup digital din domeniul sănătății a descoperit într-un anunț recent publicat de Apple că sunt căutați candidați cu abilități personale și cu experiență în psihologie, abilități de comunicare sau consiliere, pe lângă experiența obișnuită în domeniile tehnologiei. Ei nu caută un inginer de software de înaltă calificare, ci experți care pot analiza fundamentele unei probleme. Când vorbesc despre problemă se referă la modul în care oamenii folosesc Siri.

Oamenii au conversații serioase cu Siri. Utilizatorii vorbesc cu Siri despre tot felul de lucruri, inclusiv atunci când au o zi stresantă sau îi preocupă ceva grav. Ei apelează la Siri în situații de urgență sau când doresc sfaturi pentru a trăi o viață mai sănătoasă. Îți trezește interesul îmbunătățirea lui Siri în aceste domenii? Vino să lucrezi alături de echipa Siri pentru a face diferența.

După cum se poate citi în anunț, în multe cazuri, utilizatorii apelează la Siri ca la un fel de terapeut și solicită ajutorul asistentului. Acest lucru ar putea suna nebunește, dar utilizarea inteligenței artificiale în acest domeniu poate fi utilă în anumite cazuri. Dintre toate companiile din domeniu Apple acordă cea mai mare atenție utilizărilor „medicale” ale produselor sale.

Cu toate acestea, de unde are Apple toate aceste informații despre utilizatori? Nu este un secret faptul că Apple colectează în mod constant date în timp ce utilizatorii utilizează Siri: stochează toate conversațiile între utilizatori și asistent, deoarece acesta este cel mai bun mod de a dezvolta algoritmul pentru a fi mai uman, mai inteligent și mai util. În câțiva ani, inteligențele artificiale s-ar putea dezvolta atât de mult încât să putem lua astfel de inițiative, ca cea pe care o are Apple acum, foarte în serios.

sursa: 9to5mac

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.