imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un nou program de schimb Apple, pentru cablul USB-C de încărcare


Datorită unor erori de proiectare a cablurilor de încărcare pentru MacBook-ul lansat anul trecut, Apple a hotărât să lanseze un program de înlocuire al acestora. Cablurile afectate de aceste defecte pot face MacBook-ul să nu se încarce deloc sau să se încarce cu intermitență.

Apple înlocuiește gratuit cablurile care fac parte din seria cu defecte cu unele reproiectate. Se înscriu pentru acest program și cablurile USB-C vândute separat ca accesorii de încărcare.

Pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a verifica dacă cablul pe care îl dețineți se înscrie în programul de schimb sunt următorii:

Identificați dacă cablul face parte din programul de schimb. Cablurile despre care vorbim au inscripționate pe ele: “Designed by Apple in California. Assembled in China.”. Noile cabluri, reproiectate, au în continuarea acestei inscripții și un număr serial. Aveți mai jos două imagini care ilustrează inscripțiile de pe cele două modele de cabluri.

Cablu cu defect de proiectare
Cablu cu defect de proiectare
Cablu reproiectat
Cablu reproiectat

După ce ați identificat dacă cablul dumneavoastră se înscrie sau nu în programul de schimbare localizați un centru de service autorizat Apple (sau orice magazin iSTYLE*) pentru înlocuire.

Cei de la Apple mai notează pe pagina dedicată acestui program câteva informații adiționale:

Acest program Apple nu extinde acoperirea garanției standard a MacBook-ului.
Dacă credeți că ați achitat deja o sumă pentru o înlocuire datorată acestei probleme, contactați Apple pentru restituirea sumei.
Programul acoperă înlocuirea cablurilor de încărcare USB-C afectate până pe 8 iunie 2018.

*Magazinele iSTYLE sunt puncte de colectare pentru service. Puteți aduce cablul care se înscrie în program, el va fi expediat către service și în momentul în care sosește cel nou vă anunțăm pentru a veni să-l ridicați.

sursa: Apple

Beats 30%
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!