imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un nou Apple Watch până la finalul acestui an?


S-ar putea ca smartwatch-ul produs de Apple să primească un update mai devreme de încheierea ciclului normal de 2 ani. Să vedem la ce ne putem aştepta de la Apple Watch Series 3!

Nu a trebuit să aşteptăm mult pentru ca zvonuri legate de un posibil nou Apple Watch să apară alături de cele despre iPhone 8. Un ziar chinezesc, Economic Daily News, a publicat informaţii strict secrete. În primul rând, trebuie să menţionăm că, din moment ce nu ştim chineză, suntem nevoiţi să ne bazăm pe traducerea realizată de DigiTimes, în speranţa că nu au greşit prea mult, asta din moment ce, după cum a spus cineva:

Acesta este un ziar online care a fost descris de presă folosind sintagma “ ziar IT care o dată nimereşte la ţintă, o dată ratează ”, în mare parte pentru că aşa funcţionează: scriu un articol pe baza unui zvon, iar uneori merge, alteori nu – iar în majoritatea cazurilor – nu prea merge. Dacă găsim un articol care citează DigiTimes ca sursă, nici măcar nu îl citim.

 

Prin urmare, în această situaţie, trebuie să fim destul de precauţi cu aceste zvonuri. Cu toate acestea, hai să vedem la ce ar trebui să ne aşteptăm, dacă aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate.

O companie numită Quanta Computer ar putea fi cea care va fabrica Apple Watch Series 3 (numele produsului nu a fost încă făcut public, dar noi aşa ne vom referi la el, pentru a simplifica lucrurile), smartwatch-ul care, teoretic cel puţin, ar trebui să fie disponibil în magazine în al treilea sfert al lui 2017. Este aceeaşi companie care a fost şi până acum furnizorul Apple Watch. Sursa nu oferă prea multe informaţii referitoare la noile funcţii, menţionând că nu ar trebui să ne aşteptăm la foarte multe: doar o baterie ceva mai puternică şi o performanţă generală ceva mai bună. Conform sursei, nici la nivel de design nu vor interveni prea multe schimbări, ceea ce i-ar putea dezamăgi pe o parte dintre fani, din moment ce un Apple Watch circular nu ar arăta rău deloc.

Ar fi într-adevăr fără rost să fie creată o nouă serie doar pentru a îmbunătăţi bateria şi performanţa generală. Ceasurile din Seria 2 sunt suficient de rapide aşa cum sunt, la fel ca cele din Seria 1, de altfel, datorită hardware-ului comun. Chiar şi prima generaţie este destul de rapidă mulţumită lui WatchOS3. Viaţa bateriei este altă problemă, dar, totuşi, prelungirea acesteia de la 2 la 3 zile nu ar fi de mare ajutor utilizatorilor.

Cum zvonul unui posibil nou Apple Watch nu a atras la fel de multă atenţie ca cele despre iPhone-uri, Apple poate să-şi păstreze mai uşor secretele. Este destul de probabil ca aceste zvonuri să nu spună decât jumătate din adevăr, iar ca introducerea unor noi aplicaţii de monitorizare a sănătăţii să reprezinte viitoarea inovaţie.

Quant Computers a infirmat aceste zvonuri, numindu-le simple speculaţii.

sursa: 9to5mac, MacRumors, DigiTimes

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.