imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un concept inedit al Control Center-ului


O foarte utilă adăugire pe care iOS-ul a primit-o, în anul 2013, a fost Control Center-ul. Mulți dintre noi, printre care mă aflu și eu, îl folosim zilnic. Designer-ul britanic Sam Beckett a realizat un film foarte interesant în care prezintă conceptul unor posibile extensii ale Control Center-ului iOS.

Control center iOS 7
Control Center iOS 7

Cu toții așteptăm anunțarea noului iOS la WWDC în vara acestui an. Până atunci însă, Sam Beckett propune noi funcționalități pentru Control Center. Deși cel mai probabil Beckett a realizat totul din pasiune, atât conceptele pe care le propune, cât și realizarea filmului de prezentare sunt în linia Apple: elegante, curate, frumoase și, nu în ultimul rând, utile și inteligente.

Conceptele propuse sunt, în general, funcționalități solicitate deja și de alți utilizatori. În primul rând, britanicul propune introducerea posibilității de a repoziționa butoanele de control după dorința și prioritățile fiecăruia. De asemenea, este prezentată o soluție prin care se oferă posibilitatea utilizatorului de a înlocui unele controale cu altele pe care el le găsește mai utile. În plus, este adăugată și utilizarea 3D Touch în Control Center, funcționalitate care ar permite accesarea facilă a diferitelor opțiuni disponibile. Tema “neagră” menită a personaliza atât Control Center-ul, cât și întregul iOS se numără printre propunerile originale ale designerului.

Vă recomand să urmăriți filmul propus de Sam Beckett – sigur veți regăsi printre cele propuse de acesta și unele funcționalități pe care vi le-ați dorit la rândul vostru.

sursa: The Verge

AWS3_curele
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!