imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ultima versiune de test a iOS 11 este acum disponibilă


După zece versiuni beta, am ajuns în sfârșit la ultima versiune de test numită Gold Master. Aceasta este în principiu și versiunea pe care utilizatorii o vor folosi după lansarea oficială, bineînțeles dacă că nu găsesc probleme la ea.

iOS 11 conține o mulțime de caracteristici noi, inclusiv noile File Manager și Drag & Drop, o interfață multitasking, un centru de control personalizabil și un Dock dedicat pentru iPad. Am scris deja un articol despre motivele pentru care ar trebui să mai așteptați până să faceți actualizarea dispozitivelor dvs. Odată cu lansarea primei versiuni beta publice, am dedicat două articole în care am detaliat modul în care puteți instala acum beta-ul public de iOS 11 pe iPhone-ul dvs. și celălalt despre cum puteți reveni la versiunea anterioară a sistemului de operare.

În acest an, Apple a lansat un număr record de versiuni beta ale viitorului sistem de operare, ceea ce nu înseamnă că au probleme serioase cu el, ci mai mult că au încercat să-l facă cât mai perfect posibil. Toată această muncă a dat roade, versiunea beta finală a fost lansată.

În ultimele câteva versiuni beta nu s-au înregistrat modificări majore, deoarece cele mai multe funcții planificate a face parte din noul iOS erau deja adăugate sistemului și majoritatea problemelor au fost rezolvate deja. Cu toate acestea, există câteva lucruri minuscule care merită remarcate.

De exemplu, deschiderea aplicației Apple Watch va afișa în previzualizare cea de-a treia generație de Apple Watch, abia anunțată. Va fi ușor de recunoscut, pe baza coroanei digitale roșii. O altă schimbare este că au făcut curat în imaginile de fundal. Au adăugat noi imagini de fundal în folderul pe care îl eliminaseră anterior, cu excepția a trei imagini de fundal. În acest fel putem naviga mai întâi printre imaginile retro de fundal pentru iPhone și apoi printre imaginile colorate de fundal pentru ecranul OLED.

Sistemul pare să fie mai stabil și mai rapid în comparație cu orice alte versiuni anterioare. Testele benchmark confirmă informațiile menționate mai sus: iOS 11 este puțin mai încet decât iOS 10 la testele de performanță pe un singur core, dar bate sistemul anterior în ceea ce privește performanța dual-core.

Versiunea finală a iOS 11 va fi lansată de Apple pe 19 septembrie. Dacă nu mai aveți răbdare până atunci, nu ezitați și descărcați GM, nu veți fi dezamăgiți.

Actualizarea este disponibilă pentru utilizatorii care folosesc versiunea beta publică, nu doar pentru dezvoltatori.

O altă veste mică, dar importantă, este că și iTunes-ul de pe Mac a trecut prin câteva schimbări destul de semnificative, și spre bine! Toți cei care au folosit această aplicație într-un fel sau altul știu că iTunes-ul a devenit enorm și complicat. Se pare că Apple a început să lucreze la rezolvarea acestei probleme.

Pentru început, au luat scos cu totul iOS App Store și secțiunea cu tonuri de apel din aplicație, deci de acum dacă cineva dorește aplicații mobile sau un ton de apel, va trebui să le caute pe telefon. A rămas doar playerul media foarte bine definit unde vă puteți bucura de muzică, filme și seriale, fără a mai avea și celelalte 100 de funcții. Evident, veți putea să vă sincronizați iPhone-ul folosind această aplicație odată ce ați conectat telefonul la sistem.

Actualizarea iTunes 12.7 este disponibilă pentru toată lumea.

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!