zoldalma-746x419

Tim Cook se alătură “CEO Council for Sustainable Urbanization” care se concentrează asupra dezvoltării durabile în China

#Noutăți
2015. 10. 22.

Institutul Paulson și China Center for International Economic Exchanges a anunțat că CEO-ul Apple Tim Cook și Wang Shi CEO-ul Vanke se alătură CEO Council for Sustainable Urbanization.

Misiunea Consiliului CEO, care este compus din directorii executivi a 17 companii americane și chineze, este de a valorifica puterea companiilor pentru a promova o urbanizare durabilă în China prin practici inovative de mediu, acțiuni directe ale companiilor și guvernelor, și sprijin pentru politicile eficiente ale guvernului, conform celor declarate de Henry M. Paulson Jr., președintele Paulson Institutul.

China, Harbin - 21 octombrie, 2013. Un polițist care lucrează în ceața densă.
China, Harbin – 21 octombrie 2013. 21 octombrie, 2013. Un polițist care lucrează în ceața densă.

“Apple și-a luat angajamentul de a-și derula operațiunile globale utilizând sută la sută energie regenerabilă și ne străduim să reducem emisiile de-a lungul lanțului nostru de aprovizionare”, a spus Cook. “Așteptăm cu nerăbdare să participăm la efortul Consiliului CEO de a ajuta transformarea verde a Chinei și sperăm să contribuim în a ajuta China să-și atingă obiectivele climatice.”

Tim Cook, Washington, D.C., 1 octombrie 2015 .
Tim Cook, Washington, D.C., 1 octombrie 2015 .

În plus față de continuarea proiectelor deja demarate privind eficiența energetică și clădirile sustenabile, în acest an Consiliul se va concentra, pe proiecte pentru extinderea tehnologiilor curate în China, a declarat Paulson.

sursa: AppleWorld.Today, Paulson Institute