cover_smartbattery

Tim Cook despre noua “Smart Battery Case”

#Noutăți
2015. 12. 10.

Carcasa cu baterie externă pentru iPhone 6 și iPhone 6S lansată de Apple acum câteva zile a stârnit foarte multe reacții deja. Cele mai multe au fost negative și se refereau la “cocoașa” care găzduiește bateria externă.

Cei de la Mashable au profitat de participarea lui Tim Cook la evenimentul Hour of Code pentru a-l întreba despre acest produs. Acesta a început prin a spune: “Știți, eu personal n-aș numi-o cocoașă”. Apoi a continuat luând iPhone-ul, celui de la Mashable, care avea noua carcasă de la Apple montată pe el, punctând marele dezavantaj al produselor disponibile deja pe piață. Acesta ar fi rigiditatea acestora, care duce la necesitatea depunerii din partea utilizatorilor a unui efort mare atât ca forță fizică cât și de răbdare pentru punerea și scoaterea carcasei.

MASHABLE, LIZ PIERSON
MASHABLE, LIZ PIERSON
“Așa că echipa a avut această idee” de a încapsula bateria fără a rigidiza toată carcasa, în așa fel încât aceasta să rămână “smart”. Apoi a continuat adresând alte întrebări. Despre capacitatea bateriei externe a spus “dacă-ți încarci telefonul zilnic, probabil nu ai nevoie de acest accesoriu. Dar dacă pleci în drumeții și campezi peste noapte … este destul de util să-l ai.”

La aceast eveniment a participat și Cheryl Thomas, vice presidentul Apple pentru software engineering, care a ascultat toată conversația avută de Tim Cook despre scenariile de utilizare ale Smart Battery Case-ului și a intervenit “Când e necesară, e necesară.”

Tim Cook a încheiat râzând “Într-adevăr, când ai nevoie de ea, ai nevoie. Așa este.”

sursa: Mashable