imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Theatre Mode ar putea apărea în iOS 10.3


O nouă pictogramă, cu care am putea activa un mod legat de urmărirea filmelor, ar putea apărea în Control Center. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Este important de reținut faptul că nu vorbim despre informații oficiale. Sonny Dickson este cel care a postat un mesaj pe Twitter despre acest nou mod, dar avem toate motivele să-l credem: s-a întâmplat de multe ori deja să aibă dreptate. Conform acestuia, cei de la Apple vor să lanseze noua versiune iOS 10.3 către developeri pe 10 ianuarie, iar aceasta va conține noul Theatre Mode. Dickson a postat și pictograma noului mod, care arată ca o pungă cu popcorn.

Imaginea de la începutul articolului este doar ilustrativă, deocamdată nu se știe cum va arăta noua pictogramă.

La ce va folosi noul mod? Teoretic, va comuta iOS-ul într-o temă complet întunecată și va opri toate sunetele, alertele etc. telefonului. Practic, ne va oferi ceea ce mulți dintre noi așteptam de ceva vreme, Dark Mode-ul. Ar fi o soluție din partea celor de la Apple care ar rezolva eterna problemă a „arderii” ochilor din cauza ecranelor foarte luminoase, atunci când, dintr-un motiv sau altul, trebuie să te uiți la telefon în timp ce te afli într-o sală de cinematograf. În plus, datorită acestui mod „întunecat” nu i-am mai deranja nici pe ceilalți în timpul unei vizionări. Ar putea fi util chiar și acasă, atunci când te uiți la un film sau înainte de culcare, așa că sperăm ca informațiile lui Dickson să fie corecte și să putem beneficia de acest mod după ce varianta finală iOS 10.3 va fi lansată publicului larg.

Mulți au început să speculeze, ca urmare a acestui zvon despre modul întunecat, despre apariția unui ecran OLED la iPhone, dar toamna este încă departe, după părerea noastră, pentru a lua aceste zvonuri prea în serios. Cel mai probabil este ca această funcționalitate să apară în noua versiune a sistemului de operare.

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!