imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Taylor Swift este protagonista noii reclame la Apple Music


Se pare că războiul dintre Taylor Swift și Apple a avut un final fericit, deschizând drumul unor noi colaborări. După distribuirea documentarului turneului „1989” în luna decembrie a anului trecut doar prin intermediul platformei de streaming Apple Music, cu ocazia aniversării a 40 de ani de către compania din Cupertino a fost publicată o nouă reclamă Apple Music în care artista deține rolul principal și al cărei scenariu se bazează pe „evenimente reale”, conform unui twit al artistei.

Spotul începe cu pregătirile lui Swift pentru o ședință de fitness, poate puțin prea perfect machiată și coafată pentru alergarea pe bandă, dar acest lucru nu este foarte deranjant. Artista caută în Apple Music un playlist adecvat și-l găsește sub hashtag-ul #GYMFLOW care începe cu mix-ul „Jumpman”, realizat de Drake și Future pe albumul „What a Time To Be Alive”. Swift știe toate versurile și le fredonează în timp ce aleargă, ajungând chiar să și danseze. Implicarea ei totală, „trăirea” piesei, duce, în mod inevitabil, la un sfârșit dureros de privit, interpreta căzând de pe bandă. Întâmplarea nu o descurajează în niciun fel și nu o întrerupe, ea continuând să cânte piesa. Nu știm dacă a fost folosită o dublură sau nu, dar căzătura pare destul de dureroasă. Pe de altă parte, nu putem să nu ne gândim că, fiind lansat de 1 aprilie, spotul ar putea fi gândit și ca o glumă.

Cum spuneam și mai sus, este destul de interesantă schimbarea de atitudine a artistei care, de la refuzul din luna iunie a anului trecut de a-și publica albumul „1989” pe Apple Music, a ajuns, iată, să se implice în realizarea reclamelor pentru serviciul de streaming al companiei din Cupertino.

iPhone8_finantare_iunie
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!