imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Suge Knight susține că Dr. Dre a vrut să îl omoare în urma unei datorii


Potrivit unui proces intentat de Suge Knight, Dr. Dre ar fi angajat un asasin plătit pentru a-l omorî pe acesta. Co-fondatorul Death Row Records susține că Andre Young (Dr. Dre) a vrut să îl omoare pentru că îi datora 300 de milioane de dolari după ce Apple a achiziționat Beats Electronics în 2014 pentru suma de 3,4 miliarde de dolari. Afacerea l-a transformat pe Dr. Dre în primul miliardar din hip-hop.

Suge susține în argumentația procesului că are o înțelegere de manangement pe viață cu Dre, care îi dă dreptul la 30% din toate câștigurile obținute din divertisment ale lui Dre.

Knight spune că Dr. Dre a încercat „să îl sară” în loc să îi plătească cei 300 de milioane de dolari de care spune că îi datora după ce Apple a cumpărat Beats. Se pare totuși că motivul ar fi, scrie cultofmac, faptul că Apple nu a vrut să își asocieze brandul cu Knight.

Film Title: Straight Outta Compton

Knight este un personaj controversat, acesta fiind împușcat de șapte ori în stomac în timpul Video Music Awards din 2014. Ulterior, în 2015, Knight a încercat să îi viziteze pe Dr. Dre și pe Ice Cube la o ședință de promovare pentru filmul Straight Outta Compton, dar a părăsit imediat locația după ce a călcat doi oameni cu camioneta sa. Unul dintre cei doi bărbați a murit.

Controversa nu se oprește aici. În argumentația pentru proces, Knight spune că motivul pentru care a trecut cu mașina peste cei doi bărbați este că unul dintre aceștia a fost cel plătit de Dr. Dre și Universal Studios să îl omoare.

La momentul de față, Dr. Dre lucrează la un show original pentru Apple bazat pe viața sa în anii ’90.

În ceea ce privește perspectiva lui Dre, acesta nu a comentat nimic legat de proces. Cu toate acestea, unul dintre avocații rapperului a dat un comunicat de presă:

Având în vedere că Dre a avut interacțiune zero cu Suge după ce a părăsit Death Row Records în 1996, sperăm că avocatul lui Suge are asigurare împotriva acuzațiilor de defăimare.

sursa: Cult of Mac

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!