imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Steve Wozniak sfătuiește Apple să păstreze mufa audio jack


Co-fondatorul Apple avertizează compania în ceea ce privește mufa audio Jack, sfătuind conducerea să nu cumva să renunțe la aceasta. Wozniak nu este deloc impresionat de planurile Apple de a renunța la mufă, iar acest lucru este evident în interviul pe care co-fondatorul Apple l-a oferit pentru Australian Financial Review.

Wozniak este de părere că renunțarea la clasica mufă jack de 3.5 mm odată cu lansarea iPhone 7 va frustra foarte mulți clienți.

Zvonurile spun că următorul model de iPhone va fi mult mai subțire și nu va mai avea loc de o mufă jack. În locul acesteia, clienții se vor conecta la căști prin intermediul Bluetoothului sau cu un adaptor, care se conectează la iPhone. Grija de a avea adaptorul la ei ar putea fi o problemă pentru mulți clienți, notează CNN.

Eu nu aș folosi Bluetooth…Nu îmi place wireless […] Am mașini în care pot alege cum să ascult muzică, dar Bluetooth-ul sună plat […] Dacă e vorba de Bluetooth 2 care are o calitate mai bună, atunci putem vorbi de muzică reală, aș folosi asta. Dar vom vedea. Apple se pricepe să evolueze și îmi place să urmăresc această evoluție.

a precizat Wozniak.

Totuși, co-fondatorul Apple spune că ar folosi adaptorul pentru a-și conecta căștile actuale la următorul iPhone pe care îl va achiziționa și menționează că, la fel ca mulți utilizatori, este atașat de accesoriile pe care le folosește pe lângă telefon.

Mufa jack este un standard internațional creat în 1978. Dar, potrivit zvonurilor, Apple ar găsi acest standard prea mare ca dimensiuni, iar renunțarea la el ar permite noului model de iPhone să treacă sub pragul de 6,9 mm grosime – fată de 7,08 mm pentru iPhone 6s.

Steve Wozniak, “mintea tehnică a Apple”, este persoana care se află în spatele Apple 1, primul computer care a folosit o tastatură și un ecran normal de televizor pe post de display.

sursa: CNN, Cult of Mac, Financial Review

The new 9.7-inch
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!