imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Steve Jobs va fi inclus în Hall of Fame al Fotografiei


Muzeul Internațional al Fotografiei a anunțat, cu ocazia aniversării a 50 de ani de existentă, intrarea cu titlu postum a lui Steve Jobs, legendarul cofondator al Apple, în Hall of Fame al Fotografiei.

În total, opt fotografi și vizionari ai industriei foto care au impulsionat fotografia modernă au fost selectați pentru a fi incluși în Fall if Fame al Fotografiei. Printre ei, Steve Jobs, care este descris drept un „pionier în domeniul tehnologiei”.

Cele opt personalități au fost nominalizate de un comitet al International Photography Hall of Fame and Museum (IPHF) ales din rândul liderilor în industria fotografiei. Pentru a fi selectați, nominalizații trebuie să fi avut o contribuție notabilă la arta sau știința fotografiei sau să fi avut un impact semnificativ asupra industriei ori istoriei fotografiei.

În condițiile în care privim la următorii 50 de ani ai IPHF, suntem onorați să continuăm să celebrăm fotografi și profesioniști ai industriei care au avut o contribuție semnificativă la această profesie, ajutând la modelarea și definirea fotografiei moderne”, a declarat Patty Wente, director executiv al IPHF. „Nominalizații din acest an reprezintă combinația perfectă de inovare și artă; unind etapa trecută de pionierat a fotografiei cu viitorul sau fantastic.

Captură de ecran din 2016.08.22 la 18.43.44

Nominalizarea lui Steve Jobs este legată de iPhone, considerat de comitetul de desemnare drept „cel mai popular aparat foto din lume”.

Evenimentul va avea loc vineri, 28 octombrie, la St. Louis. Pe lângă Steve Jobs, vor mai intra în Hall of Fame al Fotografiei Ken Burns, regizor de filme documentare, Ernst Haas, fotograf profesionist, John Knoll și Thomas Knoll, creatori ai softului Adobe Photoshop, Annie Leibovitz, fotograf de portrete, Graham Nash, fotograf și muzician, și Sebastiao Salgado, fotojurnalist.

sursa: International Photography Hall of Fame and Museum, AppleWorld.Today

iPadFinantare_Aprilie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!