imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Skullcandy Crusher Wireless


O pereche de căști foarte complicată pentru ingineri, dar extrem de simplă pentru utilizator. La concluzia asta ajungi după ce folosești pentru prima oară Skullcandy Crusher Wireless.

Dacă în 2013 Skullcandy scoate pe piața de user electronics un produs spectaculos, Crusher, care are un bas pe care poți să-l simți fizic prin vibrație, în 2016 se taie firele și se înlocuiește bateria basului cu acumulatori, basul se perfecționează, designul evoluează în ergonomie și stil și astfel devine un concurent de top în tehnologia din 2017.

Opțiunea Wireless prin Bluetooth a devenit necesară la căștile audio, mai ales că sunt folosite din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi și majoritatea dispozitivelor electronice sunt compatibile. Aici Skullcandy plusează cu o baterie puternică și longevivă care ține până la 40 de ore ceea ce oferă o libertate de mișcare maximă. În funcție de intensitatea basului sau dacă atașezi cablul de conectare la dispozitive, bateria poate ține mai mult sau mai puțin.

Cu un bas haptic perfect pe care poți să-l simți fizic printr-o vibrație inteligentă, Crusher Wireless este echilibrat pe toate părțile capului cu o direcție atent calculată pentru urechea stângă și dreaptă. Pe casca dreaptă sunt 3 butoane cu un buton central multifuncțional care sunt responsabile de mai multe funcții printre care cea de volum, Bluetooth, vorbit la telefon și alte funcții complementare în funcție de ce asculți sau vizionezi. Pe casca stângă este un port de încărcare prin micro USB și un Jack daca optezi să atașezi cablu pentru conectarea la dispozitive care are deasemenea telecomandă de control. Tot la nivelul căștilor este un slider care controlează intensitatea basului, acesta putând să ajungă la un nivel extraordinar de mare și amplu. Aici depinde de tine cât de intensă vrei să fie experiența ta Crusher.

Sistemul de livrare al basului este prin vibrație ajutată de buretele ergonomic care sigilează foarte bine sunetul. Când folosești căștile pentru prima oară, alege melodii cu bas intens pentru a-ți putea echilibra setările din slider. Unii utilizatori nu sunt obișnuiți cu un bas atât de puternic spre deosebire de un DJ care are antrenament în ascultarea acestui tip de sunet. Basul din Crusher Wireless dat la maxim îți poate transforma capul într-un subwoofer, fiecare detaliu este gândit anatomic pentru adaptarea la urechea internă a oricărui ascultător, indiferent de pretenții. Chiar daca ai dat basul la minim, sunetul este profund și amplu.

Designul este indiscutabil datorită clasicității. Crusher Wireless este un tip de căști over ear, adică îmbracă urechea total și este prezentat cu negru mat, rezistent la zgârieturi. Nu exista presiune asupra capului din nicio direcție. Ai inclusă o husă de protecție și transport, destul de groasă, în care căștile se pliază foarte ușor.

Comparativ cu produsele de același tip din piață, Crusher Wireless vin cu un preț destul de atrăgător având în vedere că întrunește un sistem Wireless durabil și un bas profesional în maxim confort. Nu mai ești obligat să asculți muzică și să vizionezi media cu o setare fixă. În funcție de nevoile tale, poți ajusta sunetul în variante acustice. Poți intensifica experiența Crusher Wireless cu ochelari VR și astfel îți creezi singur atmosfera perfectă de concert și film. Femeile aud sunetele înalte, iar barbații definesc un bas puternic. Crusher Wireless îți permite perfecțiune în ambele situații.

O bijuterie electronică, căștile Crusher Wireless de la Skullcandy fac înconjurul lumii și ajung în România. Pe 16 decembrie începand cu ora 18.30 facem în sfârșit cunoștință cu mult așteptatele Crusher Wireless în magazinul iSTYLE din Băneasa Shopping City. Vă așteptăm la eveniment!

iPhone8_Red
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!