iPhone

Site-ul Apple are un design și o structură nouă

#Noutăți
2015. 08. 11.

Recent, site-ul Apple.com a fost modificat, cea mai importanta schimbare constand in disparitia tab-ului „Store”, respectiv a subdomeniului store.apple.com.

Acest lucru reprezintă un redesign masiv al unuia dintre cele mai mari magazine online și este, de fapt, o unificare a prezentării produselor cu magazinul online. Astfel, nu va mai fi necesară trecerea din pagina de prezentare de produs în pagina magazinului online, butonul de comandă fiind prezent acum pe fiecare pagină. La un moment dat, fiecare dintre noi ne-am documentat cu privire la specificațiile unui anumit model pentru ca apoi să ne îndreptăm spre pagina de comandă pentru a ne configura Mac-ul așa cum aveam nevoie. Acum, acest lucru se poate face fără a mai fi nevoie să accesăm domeniul store.apple.com.

Modicări majore au suferit, de asemenea, atât coșul de cumpărături, cât și paginile de accesorii – mai întâi sunt prezentate individual câteva accesorii atent selecționate, pentru ca mai jos să fie listate categoriile de accesorii pentru o navigare mai facila.

sursa: techcrunch