imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Sascha Baron Cohen parodiază lansarea produselor Apple pentru a-și promova ultimul sau film, „The Brothers Grimsby”


Sascha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul lui Borat, a găsit o metodă inedită de a-și promova cel mai nou film, „The Brothers Grimsby”. El joacă în video-ul de promovare rolul unui executiv de la Apple care în loc de a prezenta un nou produs, dezvăluie un personaj din film. Oricine a urmărit până acum lansarea unui produs Apple va recunoaște din video stilul, dar și fontul folosit în parodie.

Întrebarea firească după urmărirea parodiei este „Pe cine încearcă Cohen să portretizeze?” Răspunsul evident este Jony Ive. Sunt momente în care accentul și stilul de îmbrăcăminte a lui Cohen se identifică cu cele ale lui Jony Ive, designerul celor de la Apple. În clip, Cohen menționează și alte filme pe care le-a făcut, inclusiv Ali G și Borat, vorbind despre ele precizează de ce noul film este mai bun decât anterioarele, la fel cum CEO-ul Apple Tim Cook ar face dacă ar fi vorba despre unul dintre produsele companiei. Pentru a scoate în evidența calitatea superioară a filmului „The Brothers Grimsby” față de celelalte, Cohen spune despre personaj că a fost creat ca să fie “cu 12% mai plăcut decât Borat și cu 15% mai idiot decât Ali G”.

The Brothers Grimsby, o comedie care va avea premiera în această săptămâna, îl înfățișează pe Cohen, un fan înrăit al fotbalului care trebuie să îl însoțească pe fratele sau agentul secret într-o nouă misiune. Sasha Baron Cohen este cunoscut pentru rolurile controversate și pentru apetența sa „șocantă”. Baron a fost dat de mai multe ori în judecată de către actorii „involuntari” din filmele sale. După apariția filmului Borat, doi locuitori dintr-un sat din România au cerut daune în valoare de 30 de milioane de dolari producătorilor peliculei, motivând că au fost calomniați. Pentru rolul din Borat, Cohen a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor de comedie, iar filmul a fost nominalizat la ediția din 2007 a premiilor Oscar.

Parodia o puteti urmari mai jos:

sursa: Business Insider, the Mac Observer

iPhoneX_finantare_iunie_2018
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

„Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile. ... - Apasă aici!